Célzottan szabadít meg a felslegtől a fájdalommentes Zsírfagyasztás!

Végleg elpusztítja a zsírsejteket | Célzottan a nehezen fogyasztható területeken is hat | Nem műtéti beavatkozás | Nincs felépülési idő | Gyors és hatásos kezelés | Bizonyítottan eredményes

Búcsúzz el a véget nem érő edzésektől és a szigorú diétáktól a zsírfagyasztás segítségével. A zsírfagyasztás egy természetes, fáradtság és fájdalom mentes módja a célzott zsíreltávolításnak. A kezelés végleg elpusztítja a zsírsejteket a nehezen fogyasztható területeken is, pl. a has, hát, fenék, combok, karok, vádli és csípő területein.

A zsírfagyasztással gyorsan és tartósan formáljuk át a testet, lábadozási idő nélkül, hogy mihamarabb visszatérhess mindennapi életviteledhez.

Hölgyek és Urak
is használhatják
Csak feküdnöd kell
és a gép dolgozik helyetted
Gyors, látványos
átváltozás

Ha a felesleg lerázhatatlannak tűnik

Talán már kipróbáltál minden diétát és edzés formát ami létezik, de semmi sem segített. Talán a sűrű mindennapok közepette nincs elég időd mindent méregetni, számolgatni, külön előkészíteni és órákat utazni egy edzőterembe. Talán magad is olyan állapottal küzdesz ami megnehezíti vagy ellehetetleníti a hagyományos zsírcsökkentő módszereket.

A legtöbb vendégünk hasonló helyzetekből érkezett hozzánk. A folyamatos frusztráció, amit az eredménytelen próbálkozások okoztak, nemcsak fizikailag merítette ki őket, hanem mentálisan és érzelmileg is.

A zsírfagyasztás, más néven kriolipolízis lehetőséget kínál kíméletesen de hatékonyan megválni a makacs zsírpárnáktól, kényelmes kezelések sorozatával, amik véglegesen elpusztítják a zsírsejteket a kezelt területeken.

ZSÍRFAGYASZTÁS

A Zsírfagyasztás egy innovatív, behatolásmentes eljárás, ami célzottan, fájdalom és fáradtság mentesen pusztítja el véglegesen a zsírsejteket

A zsírfagyasztás új értelmet ad a fogyásnak

A zsírfagyasztás forradalmasítja a fogyás folyamatát. A kezelés a célzott területeken a zsírsejteket akár -11 °C fokra hűti, ami elpusztítja őket, de a környező szövetekre és szervekre nincs hatással. Az elhalt zsírsejtek 10-90 nap alatt természetesen kiürülnek a nyirokrendszeren keresztül. A folyamat eredménye látványos változás ami centikben mérhető és formásabb, tónusosabb fizikumot eredményez.

Több mint 7 év alakformálás tapasztalatával, a legkorszerűbb eszközökkel és képzett kezelőkkel várunk, hogy pozitív élménnyé változtassuk a fogyás folyamatát. A kezeléseket az egyéni igényeidhez igazítjuk, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen az életviteledbe. Az egész annyira egyszerű, mint meginni egy pohár smoothiet. Nem igényel felépülési időt, és csak kényelmesen kell feküdnöd mialatt a kezelőnk segít megszabadulni a nem kívánatos zsírpárnáktól.

Miért szeretik nők és férfiak is a zsírfagyasztást?

Elvégzi a munkát helyetted

Egy 30-60 perces kezelés alatt megszabadít a makacs zsírsejtektől, hosszas edzések, diéták és lemondások nélkül.

Behatolás-mentes kezelés

A zsírfagyasztás kezelésünk teljes mértékben behatolás- és vágás- mentes, tehát búcsút inthetsz a sebészeti beavatkozásokkal járó kockázatoknak. A kezelés biztonságos és hatékony mód a feleslegtől való megszabadulásra.

Gyors és kényelmes

Csupán annyi időt vesz igénybe egy kezelés, mint ha megnéznéd a kedvenc sorozatod egyik epizódját, éppen ezért a legmozgalmasabb életvitelbe is könnyedén beilleszthető. A kezelés alatt kényelmesen fekszel, így még erőfeszítést sem kell tenned.

KIzárólag a zsírt pusztítja

A kezelés kizárólag a zsírszövetekre van hatással, mivel a környező szövetek, erek és idegek ellenállnak a hidegnek, így a kriolipolízis képes célzottan a zsírsejtekre hatni.

Célzottan használható

A kezelést az általad választott testrészeken és a nehezen fogyasztható helyeken is el tudjuk végezni, hogy célzottan ott fejtsünk ki hatást ahol a legjobban szeretnéd. Könnyedén formálható vele a has, hát, fenék, combok, karok, vádli és csípő területei is.

Végleges zsíreltávolítás

A zsírfagyasztás által kezelt területeken a zsírsejtek végleg elpusztulnak, nem tudnak visszaépülni a szervezetbe. Kiürülésük természetesen, a nyirokrendszeren keresztül történik. Az eredmények egészséges életmóddal könnyedén megtarthatóak.

Kevés kezelés szükséges

A zsírfagyasztást 3-4 hetente elég egyetlen alkalommal ismételni. Egy kezelés alatt, a kezelt területen a zsírszövet 20-27%-át is képes megsemmisíteni, így a kívánt eredmények eléréséhez néhány kezelés is elégég lehet a felesleg mértékétől függően. 

Nincs lábadozási idő

A zsírfagyasztás nem jár lábadozási idővel, így a kezeléseket követően azonnal, gond nélkül visszatérhetsz a mindennapi kerékvágásba.

Pénzt és időt spórolsz vele

A kezelésekkel rengeteg időt spórolsz, hiszen az eredmények már 10 nap után után szemmel láthatóak. Mivel 3-4 hetente elegendő 1 alkalom, így nem kell kondi bérletre, edzőre vagy különleges élelmiszerekre költened hosszú hónapokon át, hogy eredményeket láss.

Hegmentes és biztonságos

Mivel nincs szükség behatolásra így a kezelésnek semmi nyoma nem marad a bőrfelületen. És mivel altatásra sincs szükség, így az arra jellemző veszélyektől sem kell tartanod.

Fájdalom és stressz mentes

A kezelés stresszmentes alternatívája az általános fogyasztó módszereknek. Nincs kalória számolgatás, nehéz edzések, sem pedig különböző boltokból való bevásárlás. A kezelés maga kényelmes, teljesen fájdalom mentes.

Szinte bármilyen életkorban segít

Minden felnőtt életkorú vendégünk használhatja a zsírfagyasztást. Akár a 20-as, akár a 60-as éveidben jársz, a kezelés könnyedén segít megszabadulni a felhalmozódott feleslegtől.

zsírfagyasztás
A COVID miatt bezártak az edzőtermek, így olyan alternatív megoldást kerestem, ahol biztonságosan edzhetek. A csajok nagyon segítőkészek voltak, mindent elmondtak a gép használatáról, átbeszéltük a gép által kínált programokat.

Mindenképp visszajáró vendég leszek. :)
Sipos-Szabó Alexandra
⭐⭐⭐⭐⭐

Miért olyan hatásos a zsírfagyasztás?

A kriolipolízis egy innovatív, nem invazív eljárás, amely kontrollált hűtési technológiát használ a zsírsejtek célzott redukálására és eliminálására, anélkül hogy károsítaná a környező szöveteket. A kezelés során egy speciálisan kifejlesztett eszköz enyhén vákuummal beszívja a kezelni kívánt területet, és -11 °C-ig lehűti a zsírszövetet.

Ezen alacsony hőmérsékletnek kitéve a zsírsejtek kristályosodni kezdenek, és apoptózis (programozott sejthalál) indul meg bennük. A kezelés nem befolyásolja a bőrt, az erek vagy az idegek integritását, mivel a zsírsejtek hőmérséklet-érzékenysége nagyobb, mint a környező szöveteké. Az elpusztult zsírsejtek makrofágok segítségével felszívódnak (szervezetünk saját takarítószemélyzete) és a nyirokrendszeren keresztül természetes úton kiürülnek a szervezetből.

A sejtek kiürülése 10-90 nap alatt történik, ami fokozatosan csökkenti a zsírréteg vastagságát a kezelt területeken. A kriolipolízis tehát nem azonnali eredményeket hoz, hanem a kezelést követő hetek és hónapok során mutatkoznak meg a változások.

A kriolipolízis hatékonyságát és biztonságosságát számos klinikai tanulmány igazolta, melyek szerint a zsírszövet vastagsága jelentősen csökken a kezelést követő időszakban. Ezek a tanulmányok emellett azt is megerősítik, hogy a kezelés során nem keletkezik jelentős bőrkárosodás vagy egyéb negatív mellékhatás.

A kriolipolízis sikerességének kulcsa részben abban rejlik, hogy a zsírsejtek nagyobb érzékenységet mutatnak a hőmérséklet-változásra, mint a környező szövetek. Ez lehetővé teszi a zsírsejtek célzott elpusztítását anélkül, hogy károsítaná a bőrt, az izmokat vagy a belső szerveket.

Mivel a kriolipolízis során eltávolított zsírsejtek nem regenerálódnak, a kezelés eredményei hosszú távúak lehetnek, különösen, ha a páciens fenntart egy egészséges életmódot, beleértve a megfelelő étrendet és rendszeres testmozgást.

Összefoglalva, a kriolipolízis egy tudományosan megalapozott, biztonságos és hatékony módszer a zsírsejtek nem invazív redukálására, amely látványos eredményeket kínál anélkül, hogy károsítaná a szervezet más struktúráit.

Gyakori Kérdések

Válaszd a zsírfagyasztást, hogy végleg leszámolj a felesleggel!

A zsírfagyasztás biztonságos, bizonyítottan hatékony, vágás és behatolás mentes kezelés, ami segít elérni a kívánt testalkatot és alakot. A test célzott területein található makacs zsírsejtek elpusztításával a zsírfagyasztás hosszantartó eredményeket biztosít, amik hozzájárulnak az egészséges alak és önbizalom eléréséhez
 • Elvégzi a munkát helyetted
 • Végleg elpusztítja a zsírsejteket
 • Célzottan hat még a nehezen fogyasztható területeken is
 • Nem jár felépülési idővel
 • Csökkenti a testméretet
 • Csupán 30-60 perc egy kezelés
 • Kevés kezelés kell a sikerhez
 • 3-4 hetente elég egyszer elvégezni
 • Intim környezetben történik a kezelés
 • Biztonságos, kényelmes, fájdalom és fáradtság mentes kezelés
 • Non-invazív eljárás, nincs szükség műtéti beavatkozásra
 • Nem kell hónapokon át heti 4-5 órát a konditeremben tölteni
zsírfagyasztás
Kifogástalan, precíz környezetben edzhet az ember. Ebben a helyzetben a fertőtlenítés is felsőfokon van végezve így biztonságban lehet a felesleges méreganyagoktól, -kilóktól megszabadulni.
Nagyon kedves kiszolgálás!
Mindnekinek csak ajánlani tudom!! :)
Hegedűs Mercédesz
⭐⭐⭐⭐⭐

A zsírfagyasztás egy precíziós testformáló kezelés. Páratlanul pontos, ha a zsírpárnák célzott eltüntetéséről van szó. Ha szeretnél megszabadulni a diétának és edzésnek is makacsul ellenálló zsírpárnáktól, akkor jó helyen jársz.

Több mint 7 év alakformálási tapasztalatával és a legfejlettebb, professzionális eszközökkel várunk, amikkel képzett kezelőink segítenek, hogy a személyre szabott kezelések alkalmával az elképzelt testformálási céljaid a legnagyobb gondossággal és pontossággal valósuljanak meg.

Ez a kezelés nem hasonlítható az általános fogyókúrákhoz, de büszkék vagyunk rá, hogy célzottan tudunk jelentős és látható átváltozásokat elérni vendégeinknél a zsírfagyasztás átütő erejével. 

Igényesen kialakított környezet, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A gépek kiváló minőségűek, néhány rendszeres használat után szemmel látható a változás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
Karina Lőrik
⭐⭐⭐⭐⭐

Zsírfagyasztás Árak

1 testrész kezelése 2 testrész kezelése

*A spórolást az 1 alkalmas, 1 testrészes, teljes árú kezeléshez viszonyítjuk

*A spórolást az 1 alkalmas, 1 testrészes, teljes árú kezeléshez viszonyítjuk

Április 15-ig az első 1 alkalom, 1 testrész kezelés 43.990 Ft helyett csak 21.990 Ft!

Igazi luxuskörnyezet. Segítőkész, kedves dolgozók.
Említésre méltó, hogy az edzések külön szobákban zajlanak, és folyamatos a fertőtlenítés. Ebben a járványos, nehéz időszakban sem kellett lemondanom a biztonságos edzési lehetőségről, mert megtaláltam ezt a szalont.

Mindenkinek szívből ajánlom, aki nyugodtan, biztonságosan szeretne mozogni szép környezetben.
Sissy Hannah
⭐⭐⭐⭐⭐

Szeretnél végre a legjobb formádba jönni?

Ha készen állsz a biztonságos és hatékony zsírcsökkentésre, a gyors és kényelmes kezelésekre és az önbizalmad megerősítésére, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációnkra!

Kevesebb mint fél perc és teljesen kötelezettség mentes

Csak egy zsírfagyasztó gép van a szalonban így a meglévő vendégek mellett csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani.

Ezért ha szeretnéd lefoglalni a neked legjobb időpontot akkor jelentkezz most, hogy ne kelljen heteket várnod az alkalmadra!

Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Szikora Edina
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás🙂
Gabriella Kuh
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!!🤗
Bor Zsanett
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Fekete Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Farkas Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Figura Evelin
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Nagy Tímea Piroska
⭐⭐⭐⭐⭐
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Rosta Boglárka
⭐⭐⭐⭐⭐
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Tóth Karina
⭐⭐⭐⭐⭐
Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Szikora Edina
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás🙂
Gabriella Kuh
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!!🤗
Bor Zsanett
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Fekete Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Farkas Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Figura Evelin
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Nagy Tímea Piroska
⭐⭐⭐⭐⭐
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Rosta Boglárka
⭐⭐⭐⭐⭐
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Tóth Karina
⭐⭐⭐⭐⭐

Jelentkezz Konzultációra!

A konzultáció díj- és kötelezettség mentes. Ha nem jelennél meg a megbeszélt időpontban, és nem mondod le legalább 24 órával korábban, akkor a következő konzultáció 5.000 Ft-os díját meg kell fizetned.

Cím

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Telefonszám

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07 - 22
Szombat: 08 - 18
Vasárnap: Zárva

Házirend

Az edzések és kezelések előzetes időpont foglaláshoz kötöttek.

Kérlek érkezz 10 perccel edzés előtt, hogy legyen időd átöltözni. Ennek tiszteletben tartásával mindannyian a megbeszélt időpontban tudjuk kezdeni az edzést és senkinek nem kell várni.

Ha nem tudnál időben megérkezni sajnos a te edzésedből fogjuk levonni a késés idejét.

Az időpont lemondásokat legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudjuk elfogadni.​

Amennyiben nem jelennél meg az edzésen és nem mondod le időben, úgy az edzés díját felszámoljuk, vagy a bérletből egy alkalmat levonunk.

NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek: 07 - 22
Szombat: 08 - 18
Vasárnap: Zárva

CÍM

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Copyright 2024 © Bodyluxe
UNQ Marketing