+36 20 405 5098
1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)
Kapcsolat
Kapcsolat

Mondj búcsút a makacs zsírpárnáknak és szabadulj meg a kínzó feleslegtől a Reshappel!

A Reshape egy nem invazív, fájdalommentes kezelés, ami nem igényel semmilyen kiesést az életedből vagy életmódbeli változtatásokat.
 
Legyen szó a has, oldalak, csípő, combok, fenék, kar, toka, térd területeinek formálásáról, a Reshape gyorsan és hatékonyan segít véglegesen elpusztítani a makacs zsírsejteket nagy és kis testterületeken és a mély rétegekben is.
 
Hölgyek és urak egyaránt használhatják.
fiit no ems hiemt 2

A legtöbbünknek nem jó megoldás a diéta és az edzés a makacs zsírpárnák ellen

A megszámlálhatatlan mennyiségű diéta és különféle edzésterv ellenére sokunk nehezen tud megszabadulni a zavaró zsírpárnáktól vagy épp minimális változásokat látunk hosszú hónapok kitartó munkája ellenére is. 

Sajnos nem vagy ezzel egyedül. Sokunknak lehetetlennek tűnik megszabadulni a zavaró zsírpárnáktól és az izmos, formás test elérése álomkép marad.

Az igazság az, hogy az étrend és a testmozgás önmagukban gyakran nem elegendőek ahhoz, hogy elérjük a vágyott eredményeket. A genetika, az életkor és az életmód mind szerepet játszhatnak abban, hogy mennyire nehéz bizonyos testrészeken megszabadulni a zsírtól. De ha még sikerül is leadnunk némi súlyt, akkor is fáradtságos elérni az egészséges, formás megjelenést.

Igen demotiváló ha bármit teszünk sem látjuk a vágyott eredményeket, vagy épp a sűrű mindennapi életünk miatt nem fér bele a heti több edzés, az állandó lemondás, és a kalóriák számolgatása. 

Nehéz lehet tudni ilyenkor hova mehetünk segítségért. Sokan a drága és kockázatos sebészeti eljárásokhoz fordulnak utolsó lehetőségként, de hamar kiderül, hogy a felépülési idő és a lehetséges kockázatok és gyakran a költségek miatt sem igazán ideális megoldás.

Szerencsére tudunk valamit ami segíthet!

A legnagyobb mértékű, behatolásmentes zsírcsökkentés mindössze 25 perc alatt!

A Reshape egy nem invazív zsírvesztési kezelés, amely a test célzott területein használ rádiófrekvenciás technológiát a zsírsejtek elpusztítására. Biztonságos, hatékony, nem sebészeti eljárás, amely végleg elpusztítja a zsírsejteket amik természetes módon távoznak a szervezetből. A Reshape segíthet elérni az álomalakot a sebészeti eljárásokkal járó kockázatok és költségek nélkül.
 • Elvégzi a munkát helyetted

  Egyetlen 25 perces kezelés alatt megszabadít a makacs zsírsejtektől, mélyen a bőrréteg alatt (ilyen mélységben egy másik alakformáló gép sem képes a zsírrétegbe hatolni).

 • Időt spórol neked

  Három hetente elég egyetlen kezelés a látványos eredmények eléréshez. Általában pedig 3-5 kezelés elegendő a kívánt változás eléréséhez. Ezáltal órákat spórolsz hetente amit nem kell az átalakuláshoz szükséges edzés, utazás, bevásárlás, készülődés feladataira fordítanod.

 • Gyors, szemmel látható eredmények

  A Reshape gyors és észrevehető eredményeket hoz, általában már néhány hét múlva az első kezelés elvégzése után.

 • Kényelmes és biztonságos

  Csak hátra kell dölnöd és relaxálnod a Reshape kezelés alatt, ami szinte észrevétlenül eltelik.

 • Végleges zsírpusztítás

  A Reshape által kezelt területeken a zsírsejtek végleg elpusztulnak, nem tudnak tovább növekedni.

 • Célzott területeken hat

  A Reshape sokoldalú kezelés, amely több testrészre is alkalmazható, beleértve a hasat, a combokat, a csípőt, a karokat és így tovább.

 • Fájdalommentes

  A hagyományos liposzukciótól eltérően, a Reshape fájdalommentes kezelés. A kezelés anesztézia vagy bármilyen fájdalomcsillapító szer használata nélkül végezhető.

 • Nincs lábadozási idő

  A Reshape nem igényel lábadozási időt, így azonnal visszatérhetsz a mindennapi tevékenységekhez a kezelés után.

 • Csökkenti a cellulitiszt

  A Reshape nem csak a testzsír hanem a cellulitisz csökkentésében is hatékony segítség.

 • Nincs szükség életmódváltásra

  A Reshape más zsírcsökkentő módszerekkel ellentétben nem igényel életmódváltást vagy kimerítő edzésrutinokat a kívánt eredmények eléréséhez.

 • Testreszabható

  A Reshape testreszabható kezelés, amely az egyéni igényekhez és célokhoz igazítható.

 • Növeli az önbizalmat

  Az áhított testalkat és kontúr elérésével a Reshape növeli az önbizalmat és javítja az általános önképet.

received 220367607153356

Először próbáltam az infrashape edzésformát a Bodyluxeban. A COVID miatt bezártak az edzőtermek, így olyan alternatív megoldást kerestem, ahol biztonságosan edzhetek. A csajok nagyon segítőkészek voltak, mindent elmondtak a gép használatáról, átbeszéltük a gép által kínált programokat.
A gép erősségét magad állíthatod, a vákum miatt pedig a felsőtested is folyamatosan aktívan dolgozik, így bőven felért egy edzőtermi edzéssel. Az már csak hab a tortán, hogy az infra miatt másnap nem gyötörte a lábam az izomláz.
Mindenképp visszajáró vendég leszek. 🙂

Sipos-Szabó Alexandra

Miért olyan hatásos a Reshape?

A Reshape egy forradalmian új, klinikailag igazolt zsírégető kezelés, amely rádiófrekvenciás technológiát használ a test bizonyos területein található zsírsejtek célzott megsemmisítésére. A hagyományos zsírleszívással ellentétben, a Reshape egy nem invazív kezelés, amely nem igényel bemetszést, érzéstelenítést és nem jár lábadozási idővel.

A Reshape készülék rádiófrekvenciás hullámokat bocsát ki a bőrbe, amelyek felmelegítik és elpusztítják a felszín alatt található zsírsejteket. A készülék továbbá tartalmaz egy hűtő mechanizmust, hogy biztosítsa a környező szövetek sérülésmentességét a kezelés alatt.

Az egyik fő előnye a Reshape-nek az, hogy a test specifikus területeire koncentrálhat. Ez azt jelenti, hogy azokra a területekre összpontosíthat, ahol a legmakacsabb zsír található, mint például a has, combok, csípő, karok és így tovább. A készülék pontossága garantálja, hogy a környező szövetek és izmok sértetlenek maradnak. A ReShape az egész zsírréteget kezeli és éri el a 24-27%-os zsírszövet csökkenést maximális biztonsággal.

A folyamatosan több mint 45 celsius fokos hő hatására a zsírsejtek apoptózison, sejthalálon mennek keresztül. A kezelés után a megsemmisített zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan eltávolítódnak a testből, ami egy természetes folyamat, amely több hétig is eltarthat. Ahogy a zsírsejtek eltűnnek, úgy válik láthatóvá a kezelt terület méretének csökkenése, valamint a feszesebb, formásabb megjelenés.

A Reshape kezelés általában 25 perc körüli időt vesz igénybe, attól függően, hogy mely testrészeket kezelik és milyen nagyok azok. A legtöbben csak meleg érzést tapasztalnak a kezelés alatt. A kezelés fájdalommentes és kényelmes.

Nekem is működhet?

Most azon töprenghetsz, hogy “Valóban megéri az árát a Reshape kezelés? Mi van, ha nem működik nálam?” Megértjük az aggodalmait, és biztosítunk róla, hogy a Reshape klinikailag bizonyítottan biztonságos és hatékony a makacs zsírpárnák megsemmisítésében, a test kontúrozásában és a cellulitisz megjelenésének csökkentésében is. A gépet használó ügyfelek jelentős eredményekről számolnak be már néhány kezelés után.

Gyakori kérdések

A Reshape kezelés a zsírsejteket célozza meg és elpusztítja azokat. Elsősorban a test formázására lett tervezve célzott területeken, beleértve a nehezen fogyasztható részeket is. Ezen kívül látványosan csökkenti a cellulitiszt is.

Használható makacs zsírfelületek kezelésére az alhas, combok, csípő, karok és más területeken is.

 

 

A Reshape kiváló kiegészítője is a már meglévő fogyókúrás erőfeszítéseidnek, gyors és észrevehető eredményeket nyújtva, amelyek növelhetik motivációdat és önbizalmadat.

A Reshape kezelés megfelelő azoknak, akik szeretnék formálni a testüket, nagyobb és/vagy makacs területeken szeretnének megszabadulni végleg a zsírsejtektől, fáradtság nélkül.

Igen, a Reshape egy biztonságos és hatékony alternatíva a zsírleszíváshoz hasonló invazív zsírcsökkentő eljárásokkal szemben. A kezelést képzett kezelőnk végzi, és a betegek vendégek jól tolerálják.

Te felfekszel a kezelőasztalra és kényelembe helyezed magad, nincs más dolgod a relaxáláson kívül.

Szakemberünk a kezelni kívánt területre helyezi a kezelőfejeket, majd bekapcsolja a gépet. A legtöbben csak meleg érzést tapasztalnak a kezelés alatt. A kezelés fájdalommentes és kényelmes.

A kezelést általában forró köves masszázshoz szokták hasonlítani. A bőr hőmérséklete megemelkedik, de kényelmes marad.

A Reshape testkezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát az alakformálásra, zsírbontásra, és cellulit csökkentésre.

18-tól 70 éves korig bárki használhatja.

A szükséges kezelések száma egyénenként változik. Attól is függ, hogy milyen célokat tűzünk ki magunk elé, és függ a kezelendő terület nagyságától is.

A legtöbb vendég jelentős eredményeket tapasztal már az első kezelés után. Összességében általában elegendő 3-5 kezelés a kívánt eredmények eléréséhez.

Az elért állapot kiegyensúlyozott étrenddel és rendszeres testmozgással fenntartható, vagy ha ez nem lehetséges akkor a kezelések újra elvégezhetőek.

Egy általános Reshape kezelés kb. 25 percig tart, a kezelt terület nagyságától függően. 

Nem, a Reshape kezelés után nincs lábadozási idő. Azonnal folytathatod a normális életviteledet.

A kezelés nem ajánlott:

 • terhes vagy szoptató anyáknak
 • olyan területeken, ahol fémimplantátumok vannak
 • korábban bőrrákban szenvedőknél
 • aktív bőrfertőzések esetén, amelyeket a kezelendő területen észlelni

Igen! Érdemes mellette kikérned orvosod/dietetikusod tanácsát, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el.

Válaszd a Reshape kezelést a tökéletes alak eléréshez!

A Reshape biztonságos, bizonyítottan hatékony, nem invazív kezelés, ami segít elérni a kívánt testalkatot és alakot. A test célzott területein található makacs zsírsejtek elpusztításával a Reshape gyors és észrevehető eredményeket biztosít, amik hozzájárulnak az egészséges alak és önbizalom eléréséhez.
received 586505916734368

Kifogástalan, precíz környezetben edzhet az ember. Ebben a helyzetben a fertőtlenítés is felsőfokon van végezve így biztonságban lehet a felesleges méreganyagoktól, -kilóktól megszabadulni.
Nagyon kedves kiszolgálás!
Mindnekinek csak ajánlani tudom!!😊

Hegedűs Mercédesz

JELENTKEZZ
INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

A Reshape egy biztonságos és hatékony, nem invazív kezelés, amely a makacs zsírsejtekre fókuszál. Gyors és látványos eredményeket nyújt a test formálása és a cellulit csökkentése terén.

A Reshape segítségével könnyedén megszabadulhatunk a makacs zsírpárnáktól és gyorsan elérhető a kívánt testalkat. Magabiztosabbak és büszkébbek lehetünk megjelenésünkre.

Mindezt kényelmesen, fekvő helyzetben egy kellemes kezelés alatt, intim kezelőben, csupán 25 perces kezelésekkel.

Most, hogy már tisztában vagy vele, hogyan segít elérni az álomalakodat a reshape kezelés, két lehetőséged van:

Igényesen kialakított környezet, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A gépek kiváló minőségűek, néhány rendszeres használat után szemmel látható a változás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 🙂

Karina Lőrik

JELENTKEZZ
INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Reshape Kezelés Árak

received 1378816252886402

Egy testrész kezelése bérletben Akár 20.000 Ft!

Jól látod! Mindössze 20.000 Ft egy alkalom ha az 5 alkalmas két testrészes bérletet választod. Már az első alkalmat követően szemmel látható a változás!

Pár kezeléssel hónapok edzőtermi munkáját válthatod ki és végre képes leszel elérni azt az alakot és test-összetételt amire vágytál!

Csak egy Reshape gép van a szalonban így a meglévő vendégek mellett csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani.

Ezért ha szeretnéd lefoglalni a neked legjobb időpontot akkor jelentkezz most, hogy ne kelljen heteket várnod az időpontodra!

Reshape kezelés árak
1 testrész

1 alkalom

25 perces
Reshape kezelés
38
990
Ft
 • 1 testrész kezelése
  1 alkalommal

3 alkalom

25 perces
Reshape kezelés
95
000
Ft
 • 1 testrész kezelése
  3 alkalommal

5 alkalom

25 perces
Reshape kezelés
125
000
Ft
 • 1 testrész kezelése
  5 alkalommal

Reshape kezelés árak
2 testrész

1 alkalom

50 perces
Reshape kezelés
58
990
Ft
 • 2 testrész kezelése
  1 alkalommal

3 alkalmas

50 perces
Reshape kezelés
150
000
Ft
 • 2 testrész kezelése
  3 alkalommal
Népszerű

5 alkalmas

50 perces
Reshape kezelés
200
000
Ft
 • 2 testrész kezelése
  3 alkalommal
Legjobb
ár-érték

Igazi luxuskörnyezet. Segítőkész, kedves dolgozók.
Említésre méltó, hogy az edzések külön szobákban zajlanak, és folyamatos a fertőtlenítés. Ebben a járványos, nehéz időszakban sem kellett lemondanom a biztonságos edzési lehetőségről, mert megtaláltam ezt a szalont. Mindenkinek szívből ajánlom, aki nyugodtan, biztonságosan szeretne mozogni szép környezetben.

Sissy Hannah

JELENTKEZZ
INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

100% Pénzvisszafizetési Garancia

itt az ideje, hogy elérd végre az átváltozást amire vágytál!

A Reshape kezelések hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják, ezért szalonunkban egyedülálló

100% Pénzvisszafizetési Garancia biztosítja, hogy olyan eredményeket érsz el amivel végre boldog lehetsz!

Járd végig a kezeléseket és ha nem lennél elégedett a változással amin átmentél visszaadjuk a nálunk elköltött pénzedet!

Változz át a Reshape kezelésekkel!

received 3171219263119498

HA MEG AKARSZ SZABADULNI A MAKACS FELESLEGTŐL, ÉS TÓNUSOSABB, SZEXIBB VONALAKAT SZERETNÉL FÁJDALOM ÉS FÁRADTSÁG NÉLKÜL,

AKKOR JELENTKEZZ MOST AZ INGYENES KONZULTÁCIÓRA MIELŐTT BETELNÉNEK A FÉRŐHELYEK!

Szikora Edina
Tovább olvasom
Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Gabriella Kuh
Tovább olvasom
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás 🙂
Bor Zsanett
Tovább olvasom
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!! 🤗
Fekete Nóra
Tovább olvasom
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Farkas Nóra
Tovább olvasom
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Figura Evelin
Tovább olvasom
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Nagy Tímea Piroska
Tovább olvasom
Sziper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Rosta Boglárka
Tovább olvasom
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Prudance Singli
Tovább olvasom
Kellemes környezet a lányok nagyon kedvesek, mindig jó érzéssel jövök el. "Szeretem hely, csak ajánlani tudom mindenkinek ☺️
Tóth Karina
Tovább olvasom
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Előző
Következő

Normál Ár: 10.000 Ft

Próbakezelés
28% - 55% Kedvezménnyel!

A próbakezelés ára 7.200 Ft,
de ha utána rögtön bérletet veszel akkor csak 4.500 Ft!

Jelentkezz Most!

fiatal lany mutat az ujjaval

Szeretettel Várunk!

Foglalj Időpontot!

1X30 perc EMS-SLIMX kezelés, egy testrészen, 28% – 55% kedvezménnyel

A próbakezelés ára 7.200 Ft, de ha rögtön utána bérletet is veszel akkor csak 4.500 Ft!

A helyszínen fizetendő (készpénz, bankkártya, SZÉP kártyák – OTP, K&H, MKB).

A kezeléshez csak egy törölközőt kell magaddal hoznod.

 • ELÉRHETŐSÉGEK

  1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)
  +36 20 405 5098

Adatvédelmi Nyilatkozat
Cookie Nyilatkozat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram