Infrás Nyirokmasszázs

30-40%-kal növeli a zsírbontó kezelések hatékonyságát | Megszünteti a vizesedést, puffadást, nehéz láb érzést, székrekedést | Immunerősítő hatású | Méregtelenítő hatású | Gyorsítja az emésztést | Általános egészségmegőrzés, stresszcsökkentő

A zsírbontó kezelések elengedhetetlen kiegészítése a nyirokmasszázs.

Számos szervezetre gyakorolt pozitív hatásán kívül 30%-40%-kal növeli a zsírbontó kezelések hatékonyságát.

A nyirokméregtelenítő karcsúsító gépet az emberi test "fogójaként" ismerik, főként az emberi test keringési rendszerében. A belső keringés magában foglalja: a vérkeringési rendszert, a nyirokkeringési rendszert és a szövetfolyadékot.

Hölgyek és Urak
is használhatják
Csak feküdnöd kell
és a gép dolgozik helyetted
Gyors
eredmények

Ha a felesleg lerázhatatlannak tűnik

Talán már kipróbáltál minden diétát és edzés formát ami létezik, de semmi sem segített. Talán a sűrű mindennapok közepette nincs elég időd mindent méregetni, számolgatni, külön előkészíteni és órákat utazni egy edzőterembe. Talán magad is olyan állapottal küzdesz ami megnehezíti vagy ellehetetleníti a hagyományos zsírcsökkentő módszereket.

A legtöbb vendégünk hasonló helyzetekből érkezett hozzánk. A folyamatos frusztráció, amit az eredménytelen próbálkozások okoztak, nemcsak fizikailag merítette ki őket, hanem mentálisan és érzelmileg is.

A zsírfagyasztás, más néven kriolipolízis lehetőséget kínál kíméletesen de hatékonyan megválni a makacs zsírpárnáktól, kényelmes kezelések sorozatával, amik véglegesen elpusztítják a zsírsejteket a kezelt területeken.

NYIROKMASSZÁZS

A Zsírfagyasztás egy innovatív, behatolásmentes eljárás, ami célzottan, fájdalom és fáradtság mentesen pusztítja el véglegesen a zsírsejteket

A zsírfagyasztás új értelmet ad a fogyásnak

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel. Az ún. köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és vérkeringésre.

A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák keringést. A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul.

A zsírbontó kezelések elengedhetetlen kiegészítése a nyirokmasszázs.

Számos szervezetre gyakorolt pozitív hatásán kívül 30%-40%-kal növeli a zsírbontó kezelések hatékonyságát.

Mik a nyirokmasszázs előnyei?

Elvégzi a munkát helyetted

Egy 30-60 perces kezelés alatt megszabadít a makacs zsírsejtektől, hosszas edzések, diéták és lemondások nélkül.

Behatolás-mentes kezelés

A zsírfagyasztás kezelésünk teljes mértékben behatolás- és vágás- mentes, tehát búcsút inthetsz a sebészeti beavatkozásokkal járó kockázatoknak. A kezelés biztonságos és hatékony mód a feleslegtől való megszabadulásra.

Gyors és kényelmes

Csupán annyi időt vesz igénybe egy kezelés, mint ha megnéznéd a kedvenc sorozatod egyik epizódját, éppen ezért a legmozgalmasabb életvitelbe is könnyedén beilleszthető. A kezelés alatt kényelmesen fekszel, így még erőfeszítést sem kell tenned.

KIzárólag a zsírt pusztítja

A kezelés kizárólag a zsírszövetekre van hatással, mivel a környező szövetek, erek és idegek ellenállnak a hidegnek, így a kriolipolízis képes célzottan a zsírsejtekre hatni.

Célzottan használható

A kezelést az általad választott testrészeken és a nehezen fogyasztható helyeken is el tudjuk végezni, hogy célzottan ott fejtsünk ki hatást ahol a legjobban szeretnéd. Könnyedén formálható vele a has, hát, fenék, combok, karok, vádli és csípő területei is.

Végleges zsíreltávolítás

A zsírfagyasztás által kezelt területeken a zsírsejtek végleg elpusztulnak, nem tudnak visszaépülni a szervezetbe. Kiürülésük természetesen, a nyirokrendszeren keresztül történik. Az eredmények egészséges életmóddal könnyedén megtarthatóak.

Kevés kezelés szükséges

A zsírfagyasztást 3-4 hetente elég egyetlen alkalommal ismételni. Egy kezelés alatt, a kezelt területen a zsírszövet 20-27%-át is képes megsemmisíteni, így a kívánt eredmények eléréséhez néhány kezelés is elégég lehet a felesleg mértékétől függően. 

Nincs lábadozási idő

A zsírfagyasztás nem jár lábadozási idővel, így a kezeléseket követően azonnal, gond nélkül visszatérhetsz a mindennapi kerékvágásba.

Pénzt és időt spórolsz vele

A kezelésekkel rengeteg időt spórolsz, hiszen az eredmények már 10 nap után után szemmel láthatóak. Mivel 3-4 hetente elegendő 1 alkalom, így nem kell kondi bérletre, edzőre vagy különleges élelmiszerekre költened hosszú hónapokon át, hogy eredményeket láss.

Hegmentes és biztonságos

Mivel nincs szükség behatolásra így a kezelésnek semmi nyoma nem marad a bőrfelületen. És mivel altatásra sincs szükség, így az arra jellemző veszélyektől sem kell tartanod.

Fájdalom és stressz mentes

A kezelés stresszmentes alternatívája az általános fogyasztó módszereknek. Nincs kalória számolgatás, nehéz edzések, sem pedig különböző boltokból való bevásárlás. A kezelés maga kényelmes, teljesen fájdalom mentes.

Szinte bármilyen életkorban segít

Minden felnőtt életkorú vendégünk használhatja a zsírfagyasztást. Akár a 20-as, akár a 60-as éveidben jársz, a kezelés könnyedén segít megszabadulni a felhalmozódott feleslegtől.

zsírfagyasztás
A COVID miatt bezártak az edzőtermek, így olyan alternatív megoldást kerestem, ahol biztonságosan edzhetek. A csajok nagyon segítőkészek voltak, mindent elmondtak a gép használatáról, átbeszéltük a gép által kínált programokat.

Mindenképp visszajáró vendég leszek. :)
Sipos-Szabó Alexandra
⭐⭐⭐⭐⭐

Bővebben a Nyirokmasszázsról

A nyirokméregtelenítő karcsúsító gépet az emberi test "fogójaként" ismerik, főként az emberi test keringési rendszerében. A belső recycle magában foglalja: a vérkeringési rendszert, a nyirokkeringési rendszert és a szövetfolyadékot. 

Gyorsítja a nyirokáramlást és fokozza a sejtközi térben lévő folyadék kiürülését. Kifejezetten ajánlott a narancsbőr kezelésére, a zsírleszívás biztonságos alternatívája. Enyhíti a fájdalmat és a duzzanatot, azonnali kényelmet biztosít. Segít a vizesedett végtagok és az emésztési zavarok esetén is, miközben javítja a bőr tónusát.

Az beépített infravörös karcsúsító kezelés segíthet növelni az alapvető anyagcserét (BMR), ami a fogyás leggyorsabb és legtermészetesebb módja. Ahogy a test felmelegszik, az izzadás mellett a vér keringési sebessége megnő, miközben a szervezet igyekszik lehűteni magát. A hatás az, hogy a test végtagjain a hőmérsékletet ugyanarra a hőmérsékletre emeljük, mint a test magjában - olyan hőmérsékletre, amelyen a testzsír lebontható.

A NYOMÁSTERÁPIA CSÖKKENTI:

 • A szövetközi folyadékot és a visszamaradt toxinokat (méreganyagokat)
 • A nyirokcsomók akadályoztatását
 • A visszereket és azok tünetekeit (nehéz, fájó, zsibbadó lábak)
 • A nyirok- és vénás ödémát, s az ezzel járó fájdalmat
 • A műtétet követő poszt-traumatikus ödémát
 • A cellulitot és a testsúlyt
 • A trombózis esélyét
 • A reumatikus panaszokat

A NYOMÁSTERÁPIA ALKALMAZÁSI TERÜLETEI

 • LÁBFEJ ÉS LÁBSZÁR: Serkenti a nyirok- és vérkeringést, megszünteti a lábfájást, lábduzzadást, vénás- és nyiroködémát. Megelőzi a visszerek, ödéma kialakulását, lazítja az izmokat, pihenteti és megújítja a lábfejet és a lábszárat.
 • COMB, FENÉK ÉS DERÉK: Serkenti az anyagcserét és a méreganyagok elvezetését, ezáltal csökkenti a cellulitot és a túlsúlyt, visszaadja a bőr rugalmasságát.
 • HAS: Serkenti az anyagcserét és a méreganyagok elvezetését, ezáltal csökkenti a cellulitot és a túlsúlyt, visszaadja a bőr rugalmasságát, valamint feszesíti a megereszkedett szöveteket (pl. drasztikus fogyás, terhesség után).
 • KAR: Serkenti a nyirok- és vérkeringést, a méreganyagok elvezetését. Csökkenti a cellulitot, feszesíti a megereszkedett szöveteket.

Gyakori Kérdések

Válaszd a zsírfagyasztást, hogy végleg leszámolj a felesleggel!

A zsírfagyasztás biztonságos, bizonyítottan hatékony, vágás és behatolás mentes kezelés, ami segít elérni a kívánt testalkatot és alakot. A test célzott területein található makacs zsírsejtek elpusztításával a zsírfagyasztás hosszantartó eredményeket biztosít, amik hozzájárulnak az egészséges alak és önbizalom eléréséhez
 • 30-40%-kal növeli a zsírbontó kezelések hatékonyságát
 • Megszünteti a vizesedést, puffadást, nehéz láb érzést, székrekedést
 • Immunerősítő hatású
 • Méregtelenítő hatású
 • Gyorsítja az emésztést
 • Ááltalános egészségmegőrző hatású
 • Stresszcsökkentő hatású
nyirokmasszázs
Kifogástalan, precíz környezetben edzhet az ember. Ebben a helyzetben a fertőtlenítés is felsőfokon van végezve így biztonságban lehet a felesleges méreganyagoktól, -kilóktól megszabadulni.
Nagyon kedves kiszolgálás!
Mindnekinek csak ajánlani tudom!! :)
Hegedűs Mercédesz
⭐⭐⭐⭐⭐

Miért jobb a gépi nyirokmasszázs, mint a kézi?

Konstans és precíz nyomás - A gépi masszázsgépek által biztosított nyomás és mozgások konzisztensek és pontosak. Ez lehetővé teszi, hogy pontosabban szabályozzuk a nyomást és a sebességet, ami fontos a nyirokrendszer megfelelő stimulálásához. Ezzel szemben a kézi masszázs esetén a terapeuta fáradhat, ami befolyásolhatja a nyomás erősségét és az egyenletes mozgást.

Hosszabban tartó hatás és eredményes stimuláció - A gépi masszázzsal hatékonyabban lehet stimulálni a nyirokrendszert. Ez különösen fontos azok számára, akiknél nagyobb mennyiségű nyirokfolyadékot kell stimulálni.

 

Igényesen kialakított környezet, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A gépek kiváló minőségűek, néhány rendszeres használat után szemmel látható a változás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
Karina Lőrik
⭐⭐⭐⭐⭐

Nyirokmasszázs Árak

*A spórolást az 1 alkalmas, teljes árú kezeléshez viszonyítjuk

Igazi luxuskörnyezet. Segítőkész, kedves dolgozók.
Említésre méltó, hogy az edzések külön szobákban zajlanak, és folyamatos a fertőtlenítés. Ebben a járványos, nehéz időszakban sem kellett lemondanom a biztonságos edzési lehetőségről, mert megtaláltam ezt a szalont.

Mindenkinek szívből ajánlom, aki nyugodtan, biztonságosan szeretne mozogni szép környezetben.
Sissy Hannah
⭐⭐⭐⭐⭐

Szeretnél végre a legjobb formádba jönni?

Ha készen állsz a biztonságos és hatékony zsírcsökkentésre, a gyors és kényelmes kezelésekre és az önbizalmad megerősítésére, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációnkra!

Kevesebb mint fél perc és teljesen kötelezettség mentes

Csak egy nyirokmasszázs gép van a szalonban így a meglévő vendégek mellett csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani.

Ezért ha szeretnéd lefoglalni a neked legjobb időpontot akkor jelentkezz most, hogy ne kelljen heteket várnod az alkalmadra!

Mit hozz magaddal?
A kezelésre hosszú ujjú vékony kényelmes felsőt, hosszú nadrágot (cicanadrág, leggings, melegítő), illetve váltó zoknit hozz magaddal.

Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Szikora Edina
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás🙂
Gabriella Kuh
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!!🤗
Bor Zsanett
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Fekete Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Farkas Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Figura Evelin
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Nagy Tímea Piroska
⭐⭐⭐⭐⭐
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Rosta Boglárka
⭐⭐⭐⭐⭐
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Tóth Karina
⭐⭐⭐⭐⭐
Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Szikora Edina
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás🙂
Gabriella Kuh
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!!🤗
Bor Zsanett
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Fekete Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Farkas Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Figura Evelin
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Nagy Tímea Piroska
⭐⭐⭐⭐⭐
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Rosta Boglárka
⭐⭐⭐⭐⭐
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Tóth Karina
⭐⭐⭐⭐⭐

Jelentkezz Konzultációra!

A konzultáció díj- és kötelezettség mentes. Ha nem jelennél meg a megbeszélt időpontban, és nem mondod le legalább 24 órával korábban, akkor a következő konzultáció 5.000 Ft-os díját meg kell fizetned.

Cím

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Telefonszám

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07 - 22
Szombat: 08 - 18
Vasárnap: Zárva

Házirend

Az edzések és kezelések előzetes időpont foglaláshoz kötöttek.

Kérlek érkezz 10 perccel edzés előtt, hogy legyen időd átöltözni. Ennek tiszteletben tartásával mindannyian a megbeszélt időpontban tudjuk kezdeni az edzést és senkinek nem kell várni.

Ha nem tudnál időben megérkezni sajnos a te edzésedből fogjuk levonni a késés idejét.

Az időpont lemondásokat legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudjuk elfogadni.​

Amennyiben nem jelennél meg az edzésen és nem mondod le időben, úgy az edzés díját felszámoljuk, vagy a bérletből egy alkalmat levonunk.

NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek: 07 - 22
Szombat: 08 - 18
Vasárnap: Zárva

CÍM

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Copyright 2024 © Bodyluxe
UNQ Marketing