+36 20 405 5098
1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)
Kapcsolat
Kapcsolat

Fáradtság és fájdalom mentes zsíreltávolítás 5D lipolézerrel!

azonnal látható eredmények | nem műtéti beavatkozás | Mély rétegekben is hatásos | gyors és kényelmes kezelés

5D lipolézer kezelésünk a legmodernebb eljárás a felesleges zsír eltávolítására, kellemetlenségek és lábadozási idő nélkül a has, hát, fenék, combok, karok, toka és csípő területeiről.

A kezeléssel átformálható a test, végleg megszabadulhatunk a makacs zsírpárnáktól, amik a lézer hatására természetes módon ürülnek ki a szervezetből.

De nem csak a makacs zsírsejteket távolítjuk el a kezeléssel. Az 5D lipolézer serkenti a vérkeringést és felgyorsítja az anyagcserét is.

Hölgyek és Urak egyaránt használhatják.

fiit no ems hiemt 2

A fogyás kirakósa bonyolult és általában bonyodalmas is

Megszabadulni a feleslegtől sokszor olyannak tűnhet, mintha egy bonyolult kirakóst próbálnánk összerakni.

Különböző diétákkal kísérletezünk, izzadunk az edzőtermekben és néha még a műtéti megoldások is szóba kerülnek.

Ennek ellenére gyakran úgy tűnik, hogy a a feleslegnek saját akarata van, ráadásul még elég makacs is.

A fogyás göröngyös útja sokunknak hatalmas kihívás, ami rengeteg időt és energiát emészt fel, nem is beszélve az eredménytelenség okozta demotiváltságról és a felesleges stresszről amivel az egész folyamat jár.

Az 5D lipolézer az egyik legfejlettebb kezelés ami gyorsan, fájdalom és behatolás mentesen segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól

Fedezd fel az átváltozást az 5d lipolézerrel!

Ismerd meg a BodyluxeInfrashape 5D lipolézer kezelését!

A fáradtság- és fájdalom- mentes kezelést ami garantáltan segít eltávolítani a felesleget még a nehezen fogyasztható területekről is. Több mint 7 év alakformálási tapasztalatával és számtalan sikeres kezelésünkkel mi nem a divatos fogyasztási trendek felszínes terjesztői vagyunk, hanem a szalon ahol tudományosan igazolt módszerekkel, professzionális fogyasztógépek segítségével segítünk átváltozni vendégeinknek.

A kezelés olyan egyszerű neked, mint reggelente elkészíteni a kávédat, ugyanakkor látványos eredményeket érhetsz el vele pár alkalom után, és már az első kezelés után látható az változás.

Képzeld el, hogy eljössz a szalonba pár kezelésre, és mire befejezed a jelenlegi könyved egy fejezetét, már az ismerősöknek is látható lesz rajtad az átalakulás, ami a feleslegtől való megszabadulás okoz. Az 5D Lipolézer kezelésünk gyors és hatékony, célzottan semmisíti meg a zsírsejteket és serkenti az anyagcserét.

Mi is tudjuk, hogy mennyire fontos ez. Mert egy ilyen kezelés nem csak a felesleg elvesztéséről szól. Az újra megtalált önbizalom, az egészségesség öröme, és a ragyogás ami még a külső változásoknál is látványosabb.

miért szeretik nők és férfiak a lipolézeres kezeléseket?

 • Elvégzi a munkát helyetted

  Egyetlen 25 perces kezelés alatt megszabadít a makacs zsírsejtektől, mélyen a bőrréteg alatt, amit még kitartó edzéssel, diétázással és lemondással is csak nehezen lehet elérni.

 • Behatolás-mentes kezelés

  5D Lipolézer kezelésünk teljes mértékben behatolás- és vágás- mentes, tehát búcsút inthetsz a sebészeti beavatkozásokkal járó kockázatoknak. A kezelés biztonságos és hatékony mód a feleslegtől való megszabadulásra.

 • Gyors és kényelmes

  Csupán annyi időt vesz igénybe egy kezelés, mint ha megnéznéd a kedvenc sorozatod egyik epizódját, éppen ezért a legmozgalmasabb életvitelbe is könnyedén beilleszthető. A kezelés alatt kényelmesen fekszel, így még erőfeszítést sem kell tenned.

 • Végleges zsíreltávolítás

  Az 5D lipolézer által kezelt területeken a zsírsejtek végleg elpusztulnak, nem tudnak tovább növekedni. A szervezetből pedig természetesen, a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki.

 • Bármilyen testalkathoz

  Akár nagyobb területen, akár az utolsó pár centin szeretnél a feleslegtől megszabadulni, az 5D lipolézer kezelés bizonyítottan hatásos technológia képes lesz eltüntetni a zavaró zsírpárnákat.

 • Nincs lábadozási idő

  Az 5D lipolézer kezelés nem jár lábadozási idővel, így a kezeléseket követően azonnal, gond nélkül visszatérhetsz a mindennapi kerékvágásba.

 • Pénzt és időt spórolsz vele

  A kezelésekkel rengeteg időt spórolsz, hiszen az eredmények már az első alkalom után szemmel láthatóak. Így nem kell kondi bérletre, edzőre vagy különleges élelmiszerekre költened hosszú hónapokon át, hogy lásd az eredményeket.

 • Az egész testen használható

  A kezelést az általad választott testrészeken és a nehezen fogyasztható helyeken is el tudjuk végezni, hogy célzottan ott fejtsünk ki hatást ahol a legjobban szeretnéd. könnyedén fogyaszthatók vele a has, hát, fenék, combok, karok, toka és csípő területei.

 • Hegmentes és biztonságos

  Mivel nincs szükség behatolásra így a kezelésnek semmi nyoma nem marad a bőrfelületen. És mivel altatásra sincs szükség, így az arra jellemző veszélyektől sem kell tartanod.

 • Fájdalom és stressz mentes

  A kezelés stresszmentes alternatívája az általános fogyasztó módszereknek. Nincs kalória számolgatás, nehéz edzések, sem pedig különböző boltokból való bevásárlás. A kezelés maga kényelmes, teljesen fájdalom mentes.

 • Szinte bármilyen életkorban használható

  Minden felnőtt életkorú vendégünk használhatja az 5D lipolézer kezelést. Akár a 20-as, akár a 60-as éveidben jársz, a kezelés könnyedén segít megszabadulni a felhalmozódott feleslegtől.

5d lipolezer kezeles 5

Először próbáltam az infrashape edzésformát a Bodyluxeban. A COVID miatt bezártak az edzőtermek, így olyan alternatív megoldást kerestem, ahol biztonságosan edzhetek. A csajok nagyon segítőkészek voltak, mindent elmondtak a gép használatáról, átbeszéltük a gép által kínált programokat.
A gép erősségét magad állíthatod, a vákum miatt pedig a felsőtested is folyamatosan aktívan dolgozik, így bőven felért egy edzőtermi edzéssel. Az már csak hab a tortán, hogy az infra miatt másnap nem gyötörte a lábam az izomláz.
Mindenképp visszajáró vendég leszek. 🙂

Sipos-Szabó Alexandra

Miért olyan hatásos az 5D lipolézer?

Az 5Dlipolézer egy forradalmian új, klinikailag igazolt zsírégető kezelés, amely lézer fényeket használ a test különböző területein található zsírsejtek célzott megsemmisítésére. A hagyományos fogyasztómódszerekkel és a  zsírleszívással ellentétben, az 5D lipolézer egy behatolásmentes kezelés, ami nem igényel bemetszést, érzéstelenítést és lábadozási időre sincs szükség.

Az 5D lipolézer fejlett lézertechnológiát használ a test különböző területein lévő zsírsejtek célzott lebontására. A kezelés során alacsony szintű lézerenergia hatol be a bőrbe 5 különböző mélységben, és eléri a zsírsejtek alatt lévő réteget. Ez a lézerenergia megbontja a zsírsejteket, felszabadítva a tárolt zsírsavakat és glicerolt.

Miután felszabadulnak, ezek a zsírsavak és glicerol természetes úton távoznak a szervezetből a nyirokkeringés és az anyagcsere folyamatok segítségével. A zsírsejtek mérete csökken, ami a kezelt területen a zsír csökkenéséhez vezet. Ez a  fokozatos folyamat természetes megjelenést eredményez.

Ahogy a zsírsejtek eltűnnek, úgy válik láthatóvá a kezelt terület méretének csökkenése, valamint a feszesebb, formásabb megjelenés.

Az 5D lipolézer kezelés javítja a nyirokkeringést, ami kulcsfontosságú a szervezet hulladékanyagoktól és méreganyagoktól való megtisztításában. Az 5D lipolézer így fokozza a lebontott zsírsejtek eltávolítását és támogatja az általános méregtelenítést.

Továbbá, az 5D lipolézer más zsíreltávolító kezelésekkel ellentétben stimulálja a kollagén termelődést és az elasztikus rostokat a kezelt területen, így a bőr rugalmasabb és feszesebb marad.

Nagy előnye az 5D lipolézer kezelésnek, hogy a test specifikus területeire koncentrálhat, és nagy területeken tud egy időben kezelést végrehajtani a hatalmas lézer talpaknak köszönhetően.

Ez azt jelenti, hogy azokra a területekre összpontosíthat, ahol a legmakacsabb zsír található, mint például a has, combok, csípő, karok és így tovább. A készülék pontossága garantálja, hogy a környező szövetek és izmok sértetlenek maradnak.

Egy 5D lipolézer kezelés általában 30 perc körüli időt vesz igénybe, függetlenül attól, hogy melyik testrészt kezeljük. A kezelés  maga kényelmes és fájdalommentes.

Gyakori kérdések

Az 5D lipolézer kezelés egy behatolás és vágás mentes testkontúr és zsírpusztító kezelés. 

Fejlett lézeres technológiát használ a zsírsejtek megcélzására és lebontására, a keringés stimulálására és a vérkeringés javítására.

Használható makacs zsírfelületek megszüntetésére a has, hát, fenék, combok, karok, toka és csípő területein.

Gyorsan és látványosan nyújt eredményeket kis és nagy területeken egyaránt.

Az 5D lipolézer kezelés a legmegfelelőbb azoknak, akik szeretnék formálni a testüket, nagyobb és/vagy makacs területeken szeretnének véglegesen, fáradtságmentesen megszabadulni a zsírsejtektől.

Igen, az 5D lipolézer biztonságos és hatékony alternatíva a zsírleszíváshoz hasonló invazív zsírcsökkentő eljárásokkal szemben. A kényelmes  kezelést minden alkalommal képzett kezelőnk végzi.

A szükséges kezelések száma egyénenként változik. Függ attól, hogy milyen célokat tűztél ki magad elé, és függ a kezelendő terület nagyságától is. Általában 6-12 kezelés javasolt.

Az elért állapot kiegyensúlyozott étrenddel és rendszeres testmozgással fenntartható, vagy ha ez nem lehetséges akkor a kezelések újra elvégezhetőek.

Egy átlagos 5D lipolézer kezelés kb. fél órán át tart testrészenként. Hetente 3 alkalommal kell a kezelést elvégezni 2-3 héten át.

A kezelt felületet legfeljebb 72 óra múlva kell újból kezelni.

A kezelésnek nincsen mellékhatása és nem hagy maradandó nyomot a kezelt területen.

A kezelést követően és az egész LÉZERES kúra alatt javasolt a szénhidrát csökkentése az étrendben, hogy a szervezetet ne terheljük extra szénhidrát feldolgozásával és a lebontott zsír elvezetésére fordítsa az energiát, gyorsítva ezzel a kezelés hatékonyságát.

Napi 3-4 liter (víz, zöld tea) folyadék bevitele szükséges a kúra időtartama alatt.

Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! Ez a mozgás séta is lehet.

A kezelést követően nyirokkeringést serkentő kezelést javasolt végezni, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését. (Pl.: Infrashape edzés, InfraslimX edzés, HIEMT kezelés)

Vérbőség fokozó krém (ami természetes kollagént és egyéb kezelő anyagokat tartalmaz) használata ajánlott otthon minden nap.

Válaszd az 5D lipolézer kezelést a tökéletes alak eléréshez!

A 5D lipolézer biztonságos, bizonyítottan hatékony, vágás és behatolás mentes kezelés, ami segít elérni a kívánt testalkatot és alakot. A test célzott területein található makacs zsírsejtek elpusztításával az 5D lipolézer gyors és azonnal látható eredményeket biztosít, amik hozzájárulnak az egészséges alak és önbizalom eléréséhez.
5d lipolezer kezeles 1

Kifogástalan, precíz környezetben edzhet az ember. Ebben a helyzetben a fertőtlenítés is felsőfokon van végezve így biztonságban lehet a felesleges méreganyagoktól, -kilóktól megszabadulni.
Nagyon kedves kiszolgálás!
Mindnekinek csak ajánlani tudom!!😊

Hegedűs Mercédesz

JELENTKEZZ
INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Az 5D lipolézer egy úttörő, behatolásmentes kezelés amit azokra a vendégeinkre szabtunk, akik a minőséget és a bizonyított eredményeket részesítik előnyben.

Az 5D lipolézer kezelés nem a laza, alkalmanként fogyókúrázóknak készítettük. Azoknak lesz jó ez a kezelés akik elkötelezettek rálépni a testük átváltoztatására vezető útra és megértik az egészségükbe és önbizalmukba vetett befektetés fontosságát. A BodyluxeInfrashapeben kivételes eredményekkel és átalakulásokkal segítünk vendégeinknek felemelni önbizalmukat és megszabadítani őket a kínzó feleslegtől.

Nálunk elsődleges a kezelések minősége és hatékonysága, vendégeink elégedettsége. Lehet, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de mi nem kötünk kompromisszumot és csak a legkiválóbb eszközöket alkalmazzuk, hogy neked és minden vendégünknek hatásos és észrevehető átváltozásokat biztosítsunk.

Ha készen állsz, hogy az átalakulás útjára lépj, és felfedezd, hogy miért választják hölgyek és urak is már több mint 7 éve a BodyluxeInfrashapet az átalakulásukhoz és a feleslegtől való megszabaduláshoz, akkor koppints és jelentkezz az ingyenes konzultációra!

Igényesen kialakított környezet, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A gépek kiváló minőségűek, néhány rendszeres használat után szemmel látható a változás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 🙂

Karina Lőrik

JELENTKEZZ
INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

5D Lipolézer Kezelés Árak

5d lipolezer kezeles 4

Egy testrész kezelése bérletben Akár 5.833 Ft!

Jól látod! Mindössze 5.833 Ft egy kezelés ha a 12 alkalmas két testrészes bérletet választod. Már az első alkalmat követően szemmel látható a változás!

Pár kezeléssel hónapok edzőtermi munkáját és a hozzá kapcsolódó diétát válthatod ki, és végre képes leszel elérni azt az alakot amire mindig is vágytál!

Csak egy 5D lipolézer gép van a szalonban így a meglévő vendégek mellett csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani.

Ezért ha szeretnéd lefoglalni a neked legjobb időpontot akkor jelentkezz most, hogy ne kelljen heteket várnod az alkalmadra!

5D lipolézer kezelés árak
1 testrész

1 alkalom

30 perces
5D lipolézer kezelés
9
990
Ft
 • 1 testrész kezelése
  1 alkalommal

6 alkalom

30 perces
5D lipolézer kezelés
55
000
Ft
 • 6 alkalom, alkalmanként 1 testrész kezelése

12 alkalom

30 perces
5D lipolézer kezelés
100
000
Ft
 • 12 alkalom, alkalmanként 1 testrész kezelése

5D lipolézer kezelés árak
2 testrész

1 alkalom

30 perces
5D lipolézer kezelés
14
990
Ft
 • 2 testrész kezelése
  1 alkalommal

6 alkalmas

30 perces
5D lipolézer kezelés
79
000
Ft
 • 6 alkalom, alkalmanként 2 testrész kezelése
Népszerű

12 alkalmas

30 perces
5D lipolézer kezelés
140
000
Ft
 • 12 alkalom, alkalmanként 2 testrész kezelése
Legjobb
ár-érték

Igazi luxuskörnyezet. Segítőkész, kedves dolgozók.
Említésre méltó, hogy az edzések külön szobákban zajlanak, és folyamatos a fertőtlenítés. Ebben a járványos, nehéz időszakban sem kellett lemondanom a biztonságos edzési lehetőségről, mert megtaláltam ezt a szalont. Mindenkinek szívből ajánlom, aki nyugodtan, biztonságosan szeretne mozogni szép környezetben.

Sissy Hannah

JELENTKEZZ
INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

100% Pénzvisszafizetési Garancia

itt az ideje, hogy elérd végre az átváltozást amire vágytál!

A Reshape kezelések hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják, ezért szalonunkban egyedülálló

100% Pénzvisszafizetési Garancia biztosítja, hogy olyan eredményeket érsz el amivel végre boldog lehetsz!

Járd végig a kezeléseket és ha nem lennél elégedett a változással amin átmentél visszaadjuk a nálunk elköltött pénzedet!

Változz át az 5D lipolézer kezelésekkel!

5d lipolezer gep

Ha készen állsz a biztonságos és hatékony zsírcsökkentésre, a gyors és kényelmes kezelésekre és az önbizalmad megerősítésére, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációnkra!

Kevesebb mint fél perc és teljesen kötelezettség mentes.

Szikora Edina
Tovább olvasom
Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Gabriella Kuh
Tovább olvasom
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás 🙂
Bor Zsanett
Tovább olvasom
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!! 🤗
Fekete Nóra
Tovább olvasom
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Farkas Nóra
Tovább olvasom
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Figura Evelin
Tovább olvasom
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Nagy Tímea Piroska
Tovább olvasom
Sziper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Rosta Boglárka
Tovább olvasom
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Prudance Singli
Tovább olvasom
Kellemes környezet a lányok nagyon kedvesek, mindig jó érzéssel jövök el. "Szeretem hely, csak ajánlani tudom mindenkinek ☺️
Tóth Karina
Tovább olvasom
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Előző
Következő

Normál Ár: 10.000 Ft

Próbakezelés
28% - 55% Kedvezménnyel!

A próbakezelés ára 7.200 Ft,
de ha utána rögtön bérletet veszel akkor csak 4.500 Ft!

Jelentkezz Most!

fiatal lany mutat az ujjaval

Szeretettel Várunk!

Foglalj Időpontot!

1X30 perc EMS-SLIMX kezelés, egy testrészen, 28% – 55% kedvezménnyel

A próbakezelés ára 7.200 Ft, de ha rögtön utána bérletet is veszel akkor csak 4.500 Ft!

A helyszínen fizetendő (készpénz, bankkártya, SZÉP kártyák – OTP, K&H, MKB).

A kezeléshez csak egy törölközőt kell magaddal hoznod.

 • ELÉRHETŐSÉGEK

  1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)
  +36 20 405 5098

Adatvédelmi Nyilatkozat
Cookie Nyilatkozat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram