Fáradtság és fájdalom mentes zsíreltávolítás 5D lipolézerrel!

Azonnal látható eredmények | Nem műtéti beavatkozás | Mély rétegekben is hatásos | Gyors és kényelmes kezelés

5D lipolézer kezelésünk a legmodernebb eljárás a felesleges zsír eltávolítására, kellemetlenségek és lábadozási idő nélkül a has, hát, fenék, combok, karok, toka és csípő területeiről.

A kezeléssel átformálható a test, végleg megszabadulhatunk a makacs zsírpárnáktól, amik a lézer hatására természetes módon ürülnek ki a szervezetből.

De nem csak a makacs zsírsejteket távolítjuk el a kezeléssel. Az 5D lipolézer serkenti a vérkeringést és felgyorsítja az anyagcserét is.

Hölgyek és Urak
is használhatják
Csak feküdnöd kell
és a gép dolgozik helyetted
Gyors, látványos
átváltozás

A fogyás kirakósa bonyolult és általában bonyodalmas is

Megszabadulni a feleslegtől sokszor olyannak tűnhet, mintha egy bonyolult kirakóst próbálnánk összerakni.

Különböző diétákkal kísérletezünk, izzadunk az edzőtermekben és néha még a műtéti megoldások is szóba kerülnek.

Ennek ellenére gyakran úgy tűnik, hogy a a feleslegnek saját akarata van, ráadásul még elég makacs is.

A fogyás göröngyös útja sokunknak hatalmas kihívás, ami rengeteg időt és energiát emészt fel, nem is beszélve az eredménytelenség okozta demotiváltságról és a felesleges stresszről amivel az egész folyamat jár.

5D lipolézer

Az 5D lipolézer az egyik legfejlettebb kezelés ami gyorsan, fájdalom és behatolás mentesen segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól

Fedezd fel az átváltozást az 5d lipolézerrel!

A fáradtság- és fájdalom- mentes kezelést ami garantáltan segít eltávolítani a felesleget még a nehezen fogyasztható területekről is.

Több mint 7 év alakformálási tapasztalatával és számtalan sikeres kezelésünkkel mi nem a divatos fogyasztási trendek felszínes terjesztői vagyunk, hanem a szalon ahol tudományosan igazolt módszerekkel, professzionális fogyasztógépek segítségével segítünk átváltozni vendégeinknek.

A kezelés olyan egyszerű, mint reggelente elkészíteni a kávédat, ugyanakkor látványos eredményeket érhetsz el vele pár alkalom után, és már az első kezelés után látható az változás.

Képzeld el, hogy eljössz a szalonba pár kezelésre, és mire befejezed a jelenlegi könyved egy fejezetét, már az ismerősöknek is látható lesz rajtad az átalakulás, ami a feleslegtől való megszabadulás okoz.

Az 5D Lipolézer kezelésünk gyors és hatékony, célzottan semmisíti meg a zsírsejteket és serkenti az anyagcserét. Mi is tudjuk, hogy mennyire fontos ez.

Mert egy ilyen kezelés nem csak a felesleg elvesztéséről szól. Az újra megtalált önbizalom, az egészségesség öröme, és a ragyogás ami még a külső változásoknál is látványosabb.

Miért szeretik nők és férfiak a lipolézeres kezeléseket?

Elvégzi a munkát helyetted

Egyetlen 25 perces kezelés alatt megszabadít a makacs zsírsejtektől, mélyen a bőrréteg alatt, amit még kitartó edzéssel, diétázással és lemondással is csak nehezen lehet elérni.

Behatolás-mentes kezelés

5D Lipolézer kezelésünk teljes mértékben behatolás- és vágás- mentes, tehát búcsút inthetsz a sebészeti beavatkozásokkal járó kockázatoknak. A kezelés biztonságos és hatékony mód a feleslegtől való megszabadulásra.

Gyors és kényelmes

Csupán annyi időt vesz igénybe egy kezelés, mint ha megnéznéd a kedvenc sorozatod egyik epizódját, éppen ezért a legmozgalmasabb életvitelbe is könnyedén beilleszthető. A kezelés alatt kényelmesen fekszel, így még erőfeszítést sem kell tenned.

Végleges zsíreltávolítás

Az 5D lipolézer által kezelt területeken a zsírsejtek végleg elpusztulnak, nem tudnak tovább növekedni. A szervezetből pedig természetesen, a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki.

Bármilyen testalkathoz

Akár nagyobb területen, akár az utolsó pár centin szeretnél a feleslegtől megszabadulni, az 5D lipolézer kezelés bizonyítottan hatásos technológia képes lesz eltüntetni a zavaró zsírpárnákat.

Nincs lábadozási idő

Az 5D lipolézer kezelés nem jár lábadozási idővel, így a kezeléseket követően azonnal, gond nélkül visszatérhetsz a mindennapi kerékvágásba.

Pénzt és időt spórolsz vele

A kezelésekkel rengeteg időt spórolsz, hiszen az eredmények már az első alkalom után szemmel láthatóak. Így nem kell kondi bérletre, edzőre vagy különleges élelmiszerekre költened hosszú hónapokon át, hogy lásd az eredményeket.

Az egész testen használható

A kezelést az általad választott testrészeken és a nehezen fogyasztható helyeken is el tudjuk végezni, hogy célzottan ott fejtsünk ki hatást ahol a legjobban szeretnéd. könnyedén fogyaszthatók vele a has, hát, fenék, combok, karok, toka és csípő területei.

Hegmentes és biztonságos

Mivel nincs szükség behatolásra így a kezelésnek semmi nyoma nem marad a bőrfelületen. És mivel altatásra sincs szükség, így az arra jellemző veszélyektől sem kell tartanod.

Fájdalom és stressz mentes

A kezelés stresszmentes alternatívája az általános fogyasztó módszereknek. Nincs kalória számolgatás, nehéz edzések, sem pedig különböző boltokból való bevásárlás. A kezelés maga kényelmes, teljesen fájdalom mentes.

Szinte bármilyen életkorban használható

Minden felnőtt életkorú vendégünk használhatja az 5D lipolézer kezelést. Akár a 20-as, akár a 60-as éveidben jársz, a kezelés könnyedén segít megszabadulni a felhalmozódott feleslegtől.

5-d Lipolézer kezelés
A COVID miatt bezártak az edzőtermek, így olyan alternatív megoldást kerestem, ahol biztonságosan edzhetek. A csajok nagyon segítőkészek voltak, mindent elmondtak a gép használatáról, átbeszéltük a gép által kínált programokat.

Mindenképp visszajáró vendég leszek. :)
Sipos-Szabó Alexandra
⭐⭐⭐⭐⭐

Miért olyan hatásos az 5D lipolézer?

Az 5Dlipolézer egy forradalmian új, klinikailag igazolt zsírégető kezelés, amely lézer fényeket használ a test különböző területein található zsírsejtek célzott megsemmisítésére. A hagyományos fogyasztómódszerekkel és a  zsírleszívással ellentétben, az 5D lipolézer egy behatolásmentes kezelés, ami nem igényel bemetszést, érzéstelenítést és lábadozási időre sincs szükség.

Az 5D lipolézer fejlett lézertechnológiát használ a test különböző területein lévő zsírsejtek célzott lebontására. A kezelés során alacsony szintű lézerenergia hatol be a bőrbe 5 különböző mélységben, és eléri a zsírsejtek alatt lévő réteget. Ez a lézerenergia megbontja a zsírsejteket, felszabadítva a tárolt zsírsavakat és glicerolt.

Miután felszabadulnak, ezek a zsírsavak és glicerol természetes úton távoznak a szervezetből a nyirokkeringés és az anyagcsere folyamatok segítségével. A zsírsejtek mérete csökken, ami a kezelt területen a zsír csökkenéséhez vezet. Ez a  fokozatos folyamat természetes megjelenést eredményez.

Ahogy a zsírsejtek eltűnnek, úgy válik láthatóvá a kezelt terület méretének csökkenése, valamint a feszesebb, formásabb megjelenés.

Az 5D lipolézer kezelés javítja a nyirokkeringést, ami kulcsfontosságú a szervezet hulladékanyagoktól és méreganyagoktól való megtisztításában. Az 5D lipolézer így fokozza a lebontott zsírsejtek eltávolítását és támogatja az általános méregtelenítést.

Továbbá, az 5D lipolézer más zsíreltávolító kezelésekkel ellentétben stimulálja a kollagén termelődést és az elasztikus rostokat a kezelt területen, így a bőr rugalmasabb és feszesebb marad.

Nagy előnye az 5D lipolézer kezelésnek, hogy a test specifikus területeire koncentrálhat, és nagy területeken tud egy időben kezelést végrehajtani a hatalmas lézer talpaknak köszönhetően.

Ez azt jelenti, hogy azokra a területekre összpontosíthat, ahol a legmakacsabb zsír található, mint például a has, combok, csípő, karok és így tovább. A készülék pontossága garantálja, hogy a környező szövetek és izmok sértetlenek maradnak.

Egy 5D lipolézer kezelés általában 30 perc körüli időt vesz igénybe, függetlenül attól, hogy melyik testrészt kezeljük. A kezelés  maga kényelmes és fájdalommentes.

Gyakori Kérdések

Válaszd az 5D lipolézer kezelést a tökéletes alak eléréshez!

A 5D lipolézer biztonságos, bizonyítottan hatékony, vágás és behatolás mentes kezelés, ami segít elérni a kívánt testalkatot és alakot. A test célzott területein található makacs zsírsejtek elpusztításával az 5D lipolézer gyors és azonnal látható eredményeket biztosít, amik hozzájárulnak az egészséges alak és önbizalom eléréséhez.
 • Elvégzi a munkát helyetted
 • Végleg elpusztítja a zsírsejteket
 • Célzottan hat még a nehezen fogyasztható területeken is
 • Látványos eredmények már az első alkalom után
 • Nem jár felépülési idővel
 • Csökkenti a has körfogatát
 • Csupán fél óra egy kezelés
 • Intim környezetben történik a kezelés
 • Biztonságos, kényelmes, fájdalom és fáradtság mentes kezelés
 • Non-invazív eljárás, nincs szükség műtéti beavatkozásra
 • Nem kell hónapokon át heti 4-5 órát a konditeremben tölteni
5-d Lipolézer kezelés
Kifogástalan, precíz környezetben edzhet az ember. Ebben a helyzetben a fertőtlenítés is felsőfokon van végezve így biztonságban lehet a felesleges méreganyagoktól, -kilóktól megszabadulni.
Nagyon kedves kiszolgálás!
Mindnekinek csak ajánlani tudom!! :)
Hegedűs Mercédesz
⭐⭐⭐⭐⭐

Az 5D lipolézer egy úttörő, behatolásmentes kezelés amit azokra a vendégeinkre szabtunk, akik a minőséget és a bizonyított eredményeket részesítik előnyben.

Az 5D lipolézer kezelés nem a laza, alkalmanként fogyókúrázóknak készítettük. Azoknak lesz jó ez a kezelés akik elkötelezettek rálépni a testük átváltoztatására vezető útra és megértik az egészségükbe és önbizalmukba vetett befektetés fontosságát.

A BodyluxeInfrashapeben kivételes eredményekkel és átalakulásokkal segítünk vendégeinknek felemelni önbizalmukat és megszabadítani őket a kínzó feleslegtől. Nálunk elsődleges a kezelések minősége és hatékonysága, vendégeink elégedettsége.

Lehet, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de mi nem kötünk kompromisszumot és csak a legkiválóbb eszközöket alkalmazzuk, hogy neked és minden vendégünknek hatásos és észrevehető átváltozásokat biztosítsunk.

Ha készen állsz, hogy az átalakulás útjára lépj, és felfedezd, hogy miért választják hölgyek és urak is már több mint 7 éve a BodyluxeInfrashapet az átalakulásukhoz és a feleslegtől való megszabaduláshoz, akkor koppints és jelentkezz az ingyenes konzultációra!

Igényesen kialakított környezet, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A gépek kiváló minőségűek, néhány rendszeres használat után szemmel látható a változás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
Karina Lőrik
⭐⭐⭐⭐⭐

5D Lipolézer Kezelés Árak

1 testrész kezelése 2 testrész kezelése

*A spórolást az 1 alkalmas, 1 testrészes, teljes árú kezeléshez viszonyítjuk

*A spórolást az 1 alkalmas, 1 testrészes, teljes árú kezeléshez viszonyítjuk

Igazi luxuskörnyezet. Segítőkész, kedves dolgozók.
Említésre méltó, hogy az edzések külön szobákban zajlanak, és folyamatos a fertőtlenítés. Ebben a járványos, nehéz időszakban sem kellett lemondanom a biztonságos edzési lehetőségről, mert megtaláltam ezt a szalont.

Mindenkinek szívből ajánlom, aki nyugodtan, biztonságosan szeretne mozogni szép környezetben.
Sissy Hannah
⭐⭐⭐⭐⭐

Szeretnél végre a legjobb formádba jönni?

Ha készen állsz a biztonságos és hatékony zsírcsökkentésre, a gyors és kényelmes kezelésekre és az önbizalmad megerősítésére, akkor jelentkezz az ingyenes konzultációnkra!

Kevesebb mint fél perc és teljesen kötelezettség mentes.

Csak egy 5D lipolézer gép van a szalonban így a meglévő vendégek mellett csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani.

Ezért ha szeretnéd lefoglalni a neked legjobb időpontot akkor jelentkezz most, hogy ne kelljen heteket várnod az alkalmadra!

Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Szikora Edina
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás🙂
Gabriella Kuh
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!!🤗
Bor Zsanett
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Fekete Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Farkas Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Figura Evelin
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Nagy Tímea Piroska
⭐⭐⭐⭐⭐
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Rosta Boglárka
⭐⭐⭐⭐⭐
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Tóth Karina
⭐⭐⭐⭐⭐
Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Szikora Edina
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás🙂
Gabriella Kuh
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!!🤗
Bor Zsanett
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Fekete Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Farkas Nóra
⭐⭐⭐⭐⭐
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Figura Evelin
⭐⭐⭐⭐⭐
Szuper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Nagy Tímea Piroska
⭐⭐⭐⭐⭐
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Rosta Boglárka
⭐⭐⭐⭐⭐
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Tóth Karina
⭐⭐⭐⭐⭐

Jelentkezz Konzultációra!

A konzultáció díj- és kötelezettség mentes. Ha nem jelennél meg a megbeszélt időpontban, és nem mondod le legalább 24 órával korábban, akkor a következő konzultáció 5.000 Ft-os díját meg kell fizetned.

Cím

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Telefonszám

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07 - 22
Szombat: 08 - 18
Vasárnap: Zárva

Házirend

Az edzések és kezelések előzetes időpont foglaláshoz kötöttek.

Kérlek érkezz 10 perccel edzés előtt, hogy legyen időd átöltözni. Ennek tiszteletben tartásával mindannyian a megbeszélt időpontban tudjuk kezdeni az edzést és senkinek nem kell várni.

Ha nem tudnál időben megérkezni sajnos a te edzésedből fogjuk levonni a késés idejét.

Az időpont lemondásokat legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudjuk elfogadni.​

Amennyiben nem jelennél meg az edzésen és nem mondod le időben, úgy az edzés díját felszámoljuk, vagy a bérletből egy alkalmat levonunk.

NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek: 07 - 22
Szombat: 08 - 18
Vasárnap: Zárva

CÍM

1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)

Copyright 2024 © Bodyluxe
UNQ Marketing