+36 20 405 5098
1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)
Kapcsolat
Kapcsolat

Zsírbontás, alakformálás, izomedzés és bőrfeszesítés fáradtságmentesen, egyetlen elektromágneses kezeléssel!

Egy 30 perces fájdalom és fáradtságmentes kezelés a makacs zsírpárnák célzott eltüntetésére a nehezen fogyasztható területekről is.
 
Egyszerre tünteti el a felesleget, dolgozza az izomzatot. Annyi izommunkát okoz egyetlen kezelés, mintha 20 ezer felülést vagy guggolást csinálnál!
 
Hölgyek és urak egyaránt használhatják.
fiit no ems hiemt 2

Kivételes mértékű zsírcsökkentés és izomtónus fokozás mindössze 30 perc alatt!

Az első olyan kezelés a világon ami fájdalom és fáradtságmentesen képes egyszerre csökkenteni a zsírt és javítani az izomtónuson. Csökken a derékméret, laposabb lesz a has, tónusosabb a test. Képes megemelni a feneket és a karok tónusán is javít.
 • Elvégzi a munkát helyetted

  Egyetlen 30 perces kezelés alatt annyi izommunkát végez el a gép helyetted, mintha 20.000 felülést vagy guggolást csináltál volna.

 • Időt spórol neked

  Heti 2 db, 30 perces kezelés hosszú órák edzőtermi munkáját váltja ki. Képzeld csak el mennyi idő lenne 20.000 guggolást vagy felülést megcsinálni?

 • Gyors, szemmel látható eredmények

  Az EMS-SLIMX kezelés eredményei gyorsan válnak láthatóvá. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, és 1-2 hét alatt teljesen kifejlődik a végeredmény.

 • Bármelyik edzésformát lepipálja

  Az általános testedzések során az izmainkat csak 20-30%-ban vagyunk képesek igénybe venni, ezért a fejlődésük is korlátozott. Ezzel szemben az EMS-SLIMX kezelés képes az izmok 100%-át megdolgoztatni, így sokkal jobb hatást elérni mint bármely másik edzésforma.

 • Kényelmes és Biztonságos

  Csak hátra kell dőlnöd és relaxálnod az EMS-SLIMX kezelés alatt, ami szinte észrevétlenül eltelik.

 • Egyedülálló, komplex hatás

  Az EMS-SLIMX kezelés erőteljes izom összehúzódásokat eredményez, így az izom nő, a testzsír csökken, a bőr pedig feszesebb lesz.

 • Célzott területeken hat

  Különösen hatékony a feneken, a combokon és a hason alkalmazva, de kisebb testfelületeket is kezelhetünk vele, mint például a felkarokat és a vádlikat.

 • Segít áttörni a korlátaidat

  Ha megakadtál és a sima edzés és a diéta már nem elég hozzá, hogy változást tapasztalj a testeden, akkor az EMS-SLIMX kezelés könnyedén segíthet, hogy elérd az álomalakodat

Infraslimx rosehill infrabicikli alakformalas rozsadomb fogyas edzes fitness EMS Slimx zsirbontas izomepites 3 2048x912 1

Először próbáltam az infrashape edzésformát a Bodyluxeban. A COVID miatt bezártak az edzőtermek, így olyan alternatív megoldást kerestem, ahol biztonságosan edzhetek. A csajok nagyon segítőkészek voltak, mindent elmondtak a gép használatáról, átbeszéltük a gép által kínált programokat.
A gép erősségét magad állíthatod, a vákum miatt pedig a felsőtested is folyamatosan aktívan dolgozik, így bőven felért egy edzőtermi edzéssel. Az már csak hab a tortán, hogy az infra miatt másnap nem gyötörte a lábam az izomláz.
Mindenképp visszajáró vendég leszek. 🙂

Sipos-Szabó Alexandra

Miért olyan hatásos az elektromágneses kezelés?

Az EMS-SLIMX nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiát alkalmaz az izomszövetek 100%-os stimulálására, hogy azok elkezdjenek zsírt bontani. Ezt a kemény izommunkát hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. Egy 30 perces kezelés alatt közel 20 000 izomösszehúzódás történik.

A stimulált izmok nincsenek felkészülve ilyen magas energiát igénylő izommunkára, ezért a szomszédos zsírsejtek fokozatos lebontásával jutnak energiához, így a kezelt területen csökken a zsírszövet is és erősödik az izomzat.

A EMS-SLIMX technológia csökkentheti a has „szalonnarétegét” is. A két folyamat együttes eredményeként a kezelt testrészen erősebb és tónusosabbá válik az izomzat.

A zsírsejtek tartalma kiürül, a lebontott anyagok pedig természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből. A kezelés hatására az izmok megerősödnek, vékonyodik a zsírréteg, feszesebbé válik a bőr és tónusosabb lesz a testet. Ráadásul az anyagcsere is gyorsul az EMS-SLIMX kezelések hatására.

Gyakori kérdések

 • Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelésére
 • Törzs izmainak erősítésére
 • Petyhüdt kar feszesítésére
 • Fenékemelésre
 • Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére
 • Szétnyílt hasizom kezelésére, szülés után

Te felfekszel a kezelőasztalra és kényelembe helyezed magad, nincs más dolgod a relaxáláson kívül.

Szakemberünk a kezelni kívánt területre helyezi az applikátorokat, aztán bekapcsolja a gépet. Picit furcsa érzés lesz, hiszen azt fogod érezni, hogy bár fekszel, mégis olyan, mintha intenzíven edzenél.

Az első alkalommal a legkisebb fokozattal kezdünk, hogy megismerkedj az érzéssel, majd lépcsőzetesen a te tűrésküszöbödhöz mérve növeljük az intenzitást. A maximális hatás elérésének érdekében a végcél pedig az, hogy a legmagasabb fokozaton dolgozzon a testeden a készülék.

Pácienseink nagy részénél már az első kezelésen sikerül eljutni idáig. Az intenzitás változó, pár másodperc alatt akár 100-1000 izomösszehúzódást is előidézhetünk.

A kezelést követően olyan érzésed lesz, mintha intenzíven edzettél volna és a legtöbb vendégünk másnap enyhe izomfájdalmat érez.

Az EMS-SLIMX testkezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát az alakformálásra, zsírbontásra, izomépítésre. 18-tól 70 éves korig bárki használhatja.

Nincs szükség pihenőidőre a kezelést követően. A kúra ideje alatt a mindennapi tevékenységek zavartalanul folytathatók.

A kezelt területen nem alakulnak kibevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésétől csak pozitív irányú lehet.

A zsírbontó folyamatok az utolsó EMS-SLIMX kezelést követően még négy hétig érvényesülnek, így javulni fog az eredmény.

Általában 30 vagy 40 percig tart egy HIEMT kezelés. Az optimális eredmény elérése érdekében a legtöbb vendégüknek legalább 4 kezelést kell elvégeznie. A kezeléseket 2-3 napos időközönként kell ismételni.

A kezelés során a zsírsejtek lebomlanak, de ez nem azt jelenti, hogy nem tapasztalhat súlygyarapodást a vendég, hiszen az izomsejtek a zsírbontással párhuzamosan szaporodnak.

A kezelés során nyert izomtömeg nem állandó, de bizonyos esetekben legalább hat hónapig vagy tovább észrevehető a változás.

Az elért állapot sporttal vagy 5-6 havonta megismételt kúrával megtartható.

A klinikai tanulmányok és jelenlegi gyakorlati tapasztalatok azt mutatják,
hogy 2,5 cm – 3 cm zsírréteg vastagság felett a kezelés eredményessége csökken.

Ilyen zsírréteg vastagság felett az EMS-SLIMX elektromágneses mezeje nem tud olyan mélyre hatolni, hogy a maximális izomösszehúzódási szintet elérje.

Ezért 2,5-3 cm zsírréteg felett az eredmények már nem olyan jók és mindenképpen kiegészítő kezelést ajánlunk mellé.

Pl: Infraslimx vagy Infrashape

Az EMS-SLIMX kezelést azoknak a vendégeinknek ajálnjuk akik a fenék és a has területén szeretnének látványos zsírcsökkentő és izomnövelő hatást elérni. 

A kezelés ideális jelöltjei azok, akik rendszeresen mozognak, de eddig nem tudták elérni a kívánt eredményt kizárólag a sporttal.

A legjobb eredmény elérése érdekében fizikailag aktív életmódot kell élni és egészséges étrendet követni.

Igen! Érdemes mellette kikérned orvosod/dietetikusod tanácsát, hogy a lehető legjobb eredményeket érd el.

Sajnos igen. Az alábbi esetekben nem ajálnjuk a kezelést:

 • pacemaker esetén
 • terhesség, szoptatás
 • implantátumok, beépített fém vagy bármilyen beépített eszköz a kezelés helyén
 • légzési elégedetlenség, tüdőelégtelenség
 • gyógyszerpuma
 • vérzési elégtelenség
 • véralvadásgátló szedése
 • szívproblémák
 • rosszindulatú tumor
 • láz
 • érzéketlen terület
 • heges, sérült területen vagy bőrbetegséggel érintett területen
 • sérv esetén

Válaszd az EMS-SLIMX kezelést a tökéletes alak eléréshez!

Az egyik legújabb technológia a szépészeti alakformálásban, ami 2021-óta nők százainak segített elérni az álomalakjukat, megszabadítva őket a nemkívánt feleslegtől és feszesebbé, formásabbá téve az izomzatukat.
EMS2 1

Kifogástalan, precíz környezetben edzhet az ember. Ebben a helyzetben a fertőtlenítés is felsőfokon van végezve így biztonságban lehet a felesleges méreganyagoktól, -kilóktól megszabadulni.
Nagyon kedves kiszolgálás!
Mindnekinek csak ajánlani tudom!!😊

Hegedűs Mercédesz

PRÓBAKEZELÉS
28% - 55% KEDVEZMÉNNYEL

A próbakezelés ára 7.200 Ft, de ha utána rögtön bérletet veszel akkor csak 4.500 Ft!

Az EMS-SLIMX kezelés az első olyan kezelés a világon ami fájdalom és fáradtságmentesen képes egyszerre csökkenteni a zsírt és javítani az izomtónuson.

Csökken a derékméret, laposabb lesz a has, tónusosabb a test. Képes megemelni a feneket és a karok tónusán is javít.

Mindezt kényelmesen, fekvő helyzetben egy kellemes kezelés alatt, intimkezelőben és csupán 30 percig tart.

Most, hogy már tisztában vagy vele, hogyan segít elérni az álomalakodat az EMS-SLIMX kezelés, két lehetőséged van

Igényesen kialakított környezet, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A gépek kiváló minőségűek, néhány rendszeres használat után szemmel látható a változás. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 🙂

Karina Lőrik

PRÓBAKEZELÉS
28% - 55% KEDVEZMÉNNYEL

A próbakezelés ára 7.200 Ft, de ha utána rögtön bérletet veszel akkor csak 4.500 Ft!

EMS-SLIMX kezelés Árak

Infraslimx ems 3

Egy testtrész kezelése bérletben Akár 5.313 Ft!

Jól látod! Csupán 5.313 Ft egy alkalom ha a legnagyobb bérletet választod, és testrészenként 4 alkalomat követően már szemmel látható a változás!

Pár kezeléssel hónapok edzőtermi munkáját válthatod ki és végre képes leszel elérni azt az alakot és test-összetételt amire vágytál!

Csak egy EMS-SLIMX gép van a szalonban így a meglévő vendégek mellett csak korlátozott számban tudunk próbaedzésre helyet biztosítani.

Ezért ha szeretnéd lefoglalni a neked legjobb időpontot akkor jelentkezz most, hogy ne kelljen heteket várnod az alkalmadra!

EMS-SLIMX kezelés bérlet árak
1 testrész

1x30

perc EMS-SLIMX kezelés
10
000
Ft
 • 1 testrész kezelése
  1 alkalommal

4x30

perc EMS-SLIMX kezelés
35
000
Ft
 • 1 testrész kezelése
  4 alkalommal

8x30

perc EMS-SLIMX kezelés
65
000
Ft
 • 1 testrész kezelése
  8 alkalommal

EMS-SLIMX kezelés bérlet árak
2 testrész

1x30

perc EMS-SLIMX kezelés
15
000
Ft
 • 2 testrész kezelése
  1 alkalommal

4x30

perc EMS-SLIMX kezelés
45
000
Ft
 • 2 testrész kezelése
  4 alkalommal
Népszerű

8x30

perc EMS-SLIMX kezelés
85
000
Ft
 • 2 testrész kezelése
  8 alkalommal
Legjobb
ár-érték

Igazi luxuskörnyezet. Segítőkész, kedves dolgozók.
Említésre méltó, hogy az edzések külön szobákban zajlanak, és folyamatos a fertőtlenítés. Ebben a járványos, nehéz időszakban sem kellett lemondanom a biztonságos edzési lehetőségről, mert megtaláltam ezt a szalont. Mindenkinek szívből ajánlom, aki nyugodtan, biztonságosan szeretne mozogni szép környezetben.

Sissy Hannah

PRÓBAKEZELÉS
28% - 55% KEDVEZMÉNNYEL

A próbakezelés ára 7.200 Ft, de ha utána rögtön bérletet veszel akkor csak 4.500 Ft!

100% Pénzvisszafizetési garancia

itt az ideje, hogy elérd végre az átváltozást amire vágytál!

Az EMS-SLIMX kezelések hatékonyságát tudományos kutatások bizonyítják, ezért szalonunkban egyedülálló

100% Pénzvisszafizetési Garancia biztosítja, hogy olyan eredményeket érsz el amivel végre boldog lehetsz!

Járd végig a kezeléseket és ha nem lennél elégedett a változással amin átmentél visszaadjuk a nálunk elköltött pénzedet!

Változz át a EMS-SLIMX kezelések segítségével!

EMS gep

HA MEG AKARSZ SZABADULNI A MAKACS FELESLEGTŐL, ÉS TÓNUSOSABB, SZEXIBB VONALAKAT SZERETNÉL FÁJDALOM ÉS FÁRADTSÁG NÉLKÜL, AKKOR JELENTKEZZ MOST A PRÓBAKEZELÉSRE MIELŐTT BETELNÉNEK A FÉRŐHELYEK!

Szikora Edina
Tovább olvasom
Legjobb! Főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak. Kedvesek, segítőkészek. Gyors és egyszerű időpontfoglalás. 5*
Gabriella Kuh
Tovább olvasom
Szuper hely, remek csapat, gyönyörű környezet, igazi feltöltődés és kikapcsolódás 🙂
Bor Zsanett
Tovább olvasom
Szuper edzési lehetőség, főleg most, hogy az edzőtermek zárva vannak! A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek! Kellemes és modern környezet! Én imádok ide járni!!! 🤗
Fekete Nóra
Tovább olvasom
Szuper családias környezet💯 Modern, felszerelt, tiszta, higiénikus és igényes szalon💯 Hozzáértő kedves aranyos segítőkész lányokkal💕
Farkas Nóra
Tovább olvasom
Nagyon kedvesek és segítőkészek a lányok, a szalon gyönyörű! Csak ajánlani tudom! 😊
Figura Evelin
Tovább olvasom
Igényes, modern környezet, privát szobák 💯 Barátságos, segítőkész lányok, szuper edzés. Biztosan visszatérek még 😊
Nagy Tímea Piroska
Tovább olvasom
Sziper hely!😊 Kedvesek, barátságosak és nem utolsó sorban nagyon jó tekerni!😊
Rosta Boglárka
Tovább olvasom
Tiszta, kellemes hangulatú hely. Kedves kiszolgálás. Hatékony edzés. Ajánlom mindenkinek, aki intenzív edzésre vágyik és kipróbálná az infrashapet.
Prudance Singli
Tovább olvasom
Kellemes környezet a lányok nagyon kedvesek, mindig jó érzéssel jövök el. "Szeretem hely, csak ajánlani tudom mindenkinek ☺️
Tóth Karina
Tovább olvasom
Karácsony után tökéletes lehetőség arra, hogy az ember megszabaduljon a felesleges kiloktól. ☺️ Ebben a helyzetben, precízen figyelnek a fertőtlenítésre, minden szabályt betartanak. A lányok nagyon aranyosak, kedvesek és nem mellesleg segítőkészek. 😉 Külön tetszik, hogy privátszobák vannak. 100%, hogy még visszatérek!! 😍
Előző
Következő

Normál Ár: 10.000 Ft

Próbakezelés
28% - 55% Kedvezménnyel!

A próbakezelés ára 7.200 Ft,
de ha utána rögtön bérletet veszel akkor csak 4.500 Ft!

Jelentkezz Most!

fiatal lany mutat az ujjaval

Szeretettel Várunk!

Foglalj Időpontot!

1X30 perc EMS-SLIMX kezelés, egy testrészen, 28% – 55% kedvezménnyel

A próbakezelés ára 7.200 Ft, de ha rögtön utána bérletet is veszel akkor csak 4.500 Ft!

A helyszínen fizetendő (készpénz, bankkártya, SZÉP kártyák – OTP, K&H, MKB).

A kezeléshez csak egy törölközőt kell magaddal hoznod.

 • ELÉRHETŐSÉGEK

  1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)
  +36 20 405 5098

Adatvédelmi Nyilatkozat
Cookie Nyilatkozat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram