+36 20 405 5098
1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)
Kapcsolat
Kapcsolat

EMS-SLIMX Alakformáló kezelés

Elektromágneses izomépítés, zsírbontás, alakformálás és bőrfeszesítés
Infraslimx rosehill infrabicikli alakformalas rozsadomb fogyas edzes fitness EMS Slimx zsirbontas izomepites 936x994 1

Mindössze 30 perc egy kezelés.

Miközben te kényelmesen fekszel, addig a gép dolgozik rajtad. Egy alkalom 20.000 felülésnek felel meg a has izomzatait nézve vagy 20.000 guggolásnak a popsi izomzatait nézve. (Viszonyításképpen: egy erős súlyzós edzéssel az izmokat 20-30%-ban tudjuk terhelni, míg itt a nagy erejű elektromágneses izomstimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe, tehát 100% a 20-30%-hoz képest. A 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40.000 izomműveletnek ami kb. 20.000 felülés. Ezt ugye nem csinálnád meg 30 perc alatt?) Azon a testrészen használható, ahol a legnagyobb szükség van alakformálásra. Fenék PUSH UP hatás, derékméret csökkenés, has laposítás, tónusosabb test? Ugye milyen jól hangzanak? Ezek mind bizonyítottan elérhetők az innovatív EMS-SLIMX elektromágneses alakformáló géppel!

Az EMS-SLIMX alakformáló kezelés az első olyan eljárás a világon, amely zsírcsökkentésen túl az izomtónuson is képes változtatni.

Az EMS-SLIMX alakformáló kezelés az első olyan eljárás a világon, amely zsír- csökkentésen túl az izomtónuson is képes változtatni.

Ez az egyedülálló kezelés  olyan eljárás, amely egyszerre képes az izom és a zsír kezelésére, lehetővé téve ezzel egy tónusosabb test felépítését. Ez a forradalmian új alakformáló eljárás 2021-ben robbant be a piacra.

Az EMS-SLIMX nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiát alkalmaz, ami erőteljes izom összehúzódásokat eredményez, ezáltal az izom nő, a testzsír csökken, a bőr pedig feszesebb lesz. Használatával a kezelt terület összességében tónusosabb, formásabb lesz. Különösen hatékony a fenéken, a combokon és a hason alkalmazva, de kisebb testfelületeket is kezelhetünk vele, mint például a felkarokat és a vádlikat.

Az EMS-SLIMX olyan erőteljes összehúzódásokat idéz elő, amelyek hatékonyabbak bármely testedzésnél. A nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses  energiaimpulzusok kemény munkára kényszerítik az izmokat, ami együtt jár a maximális összehúzódással. Ezt a kemény izommunkát hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. A 30 perces kezelés alatt közel 20 000 izomösszehúzódás történik, így a kezelt területen található izomzat megerősödik.

Az EMS-SLIMX technológia csökkentheti a has zsírrétegét is, ahol a fenékkel ellentétben általában a zsírszövet lebontására is szükség van. Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így gyorsan eredményez tökéletesebb és egészségesebb alakot. A szupramaximális izomaktivitás nagyon gyorsan és sok energiát emészt fel. A kezelési zónában található zsírsejtek reagálnak és több zsírsavat szabadítanak fel, ami által a zsír mennyisége csökkenni fog.

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény. Néhány hónapig még lassabb ütemben, de további javulás várható.

A hatásmechanizmus a következő: a készülék az izomszövetek stimulálásával éri el, hogy azok elkezdjenek zsírt bontani. A stimulált izmok nincsenek felkészülve ilyen magas energiát igénylő izommunkára, ezért a szomszédos zsírsejtek fokozatos lebontásával jutnak energiához, így csökken a zsírszövet is. Az EMS-SLIMX technológia csökkentheti a has „szalonnarétegét” is. A két folyamat együttes eredményeként a kezelt testrészen erősebb és tónusosabb izomzat alakul ki.

Kezelhető területek:
has, comb, derék, fenék, kar, vádli

A gép használatának előnyei:

 • Izomépítő és zsírégető hatás egy időben
 • Non-invazív eljárás, nincs szükség műtéti beavatkozásra
 • Bárki igénybe veheti
 • A kezelés időtartama mindössze 30 perc
 • Csak 4-6 alkalomra van szükség a látványos eredmény eléréséhez
 • 2-3 naponta megismételhető az eljárás
 • Nincs gyógyulási idő
 • Az intenzív edzés érzetét adja
 • Biztonságos
 • Azonnali eredményt lehet elérni vele
 • 2-4 héten belül további pozitív változást idéz elő
 • Tónusos izmokat eredményez
 • A narancsbőrt is kezeli
 • 96%-os elégedettség
Infraslimx rosehill infrabicikli alakformalas rozsadomb fogyas edzes fitness EMS Slimx zsirbontas izomepites 936x994 1
EMS2 1

Hogyan is néz ki a kezelés?

Te felfekszel a kezelőasztalra és kényelembe helyezed magad, nincs más dolgod a relaxáláson kívül. Szakemberünk a kezelni kívánt területre helyezi az applikátorokat, aztán bekapcsolja a gépet. Picit furcsa érzés lesz, hiszen azt fogod érezni, hogy bár fekszel, mégis olyan, mintha intenzíven edzenél. Az első alkalommal a legkisebb fokozattal kezdünk, hogy megismerkedj az érzéssel, majd lépcsőzetesen a te tűrésküszöbödhöz mérve növeljük az intenzitást. A maximális hatás elérésének érdekében a végcél pedig az, hogy a legmagasabb fokozaton dolgozzon a testeden a készülék. Pácienseink nagy részénél már az első kezelésen sikerül eljutni idáig. Az intenzitás változó, pár másodperc alatt akár 100-1000 izomösszehúzódást is előidézhetünk.

Kinek ajánljuk az EMS-SLIMX kezelést?

Főleg azoknak, akik a fenék és a has területén szeretnének látványos zsírcsökkentő és izomnövelő hatást elérni. Az EMS-SLIMX kezelés ideális jelöltjei azok, akik rendszeresen mozognak, de eddig nem tudták elérni a kívánt eredményt kizárólag a sporttal. Azoknak, akik az EMS-SLIMX mellett döntenek, a legjobb eredmény elérése érdekében fizikailag aktív életmódot kell élniük és egészséges étrendet követniük.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Általánosságban elmondható, hogy egy EMS-SLIMX kezelés 30 vagy 40 percig tart. A legtöbb embernek legalább négy kezelést kell elvégeznie, és az optimális eredmény elérése érdekében 2-3 napos időközönként kell ismételni a kezelést.
Infraslimx ems 3
Infraslimx rosehill infrabicikli alakformalas rozsadomb fogyas edzes fitness EMS Slimx zsirbontas izomepites 3 2048x912 1

Milyen érzés az EMS-SLIMX?

Bár távol áll a hagyományos edzéstől, az EMS-SLIMX kezelés után úgy fogja érezni magát a páciens, mintha intenzív edzésen esett volna át. A legtöbb ember a kezelés után másnap enyhe izomfájdalmat érez. Vékonyabb emberek az első EMS-SLIMX kezelés után fáradékonyságot tapasztalhatnak.

Az EMS-SLIMX igényel-e regenerációs vagy pihenőidőt?

Mivel a kezelés nem invazív, a vendégnek nem kell aggódnia semmilyen gyógyulási folyamat miatt. Nem szükséges pihenőidőt tartani, a kúra ideje alatt a mindennapi tevékenységeket ugyanúgy lehet folytatni. A kezelt területen nem alakulnak kibevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésétől csak pozitív irányú lehet. A zsírbontó folyamatok az utolsó EMS-SLIMX kezelést követő négy hétig még érvényesülnek, így javulni fog az eredmény. Az EMS-SLIMX testkezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát az alakformálásra, zsírbontásra, izomépítésre.

Az EMS-SLIMX kezelés hatásai állandóak-e?

A kezelés során a zsírsejtek lebomlanak, de ez nem azt jelenti, hogy nem tapasztalhat súlygyarapodást a vendég, hiszen az izomsejtek a zsírbontással párhuzamosan szaporodnak. A kezelés során nyert izomtömeg nem állandó, de bizonyos esetekben legalább hat hónapig vagy tovább észrevehető a változás. Az elért állapot fenntartása sporttal elősegíthető, valamint megtartható az izomtónus azáltal is, ha bizonyos időközönként (5-6 hónap) megismétli az EMS-SLIMX kezeléseket.

INFRASLIMX/ INFRASHAPE és az EMS-SLIMX kombinálása

Gépeink bármelyikével gyors és látványos változást tudunk elérni a problémás területeken. INFRASLIMX/ INFRASHAPE - méregtelenít, fogyaszt, feszesít EMS-SLIMX - testzsírt éget, izomtónust fokoz, feszesít. De még választanod sem kell, tökéletesen kombinálható a két edzésforma. Amellett, hogy gyorsítható és fokozható az eredmény, csomagajánlatainkkal kedvezményes áron juthatsz hozzá a tekerésekhez és a kezelésekhez.
6203c3d052cc28fc5582d884 Névtelen 1000 × 1000 képpont 8
Adatvédelmi Nyilatkozat
Cookie Nyilatkozat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram