+36 20 405 5098
1114 Budapest, Bocskai út 16. fszt. 1. (Allee mellett)
Kapcsolat
Kapcsolat
BodyLuxe InfraShape gep

InfraShape - Horizontal

Egy új, hatékony módszer a kilók elleni harcban

A jelenlegi időszakban

 kifejezetten fontos immunrendszerünk erősítése!
Nálunk edzés közben az immunrendszeredet is erősítheted, mivel
a két privát szobánkban elhelyezkedő gépeinkben megtalálható infra technológiának köszönhetően edzéseinkkel a kalóriaégetés mellett növelhetitek vitalitásotokat, illetve az immunrendszeretek ellenálló képességét is.

 Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, serkentik a vérkeringést, segítik a méregtelenítést, azzal hogy felszabadítják a méreganyagokat. A levegőből, vízből, élelmiszerekből, kozmetikumokból igen sok ártalmas anyag kerül a szervezetünkbe.

 Az Infrashape Horizontal hatékonyan működik közre ezek semlegesítésében.
A stílusos, modern fekvőkerékpárban minden korosztályú és kondíciójú Vendégünknek lehetősége van az álomalak, a fittség és a jó közérzet eléréséhez.

A legújabb generációs, luxus alakformáló gépeink által nyújtott edzések gyors fogyást, illetve feszes bőrt eredményeznek.

50 perc - 2000 kcal

Az InfraShape Horizontal edzés folyamán akár 2000 kalóriától is megszabadulhatsz mindössze 50 perc alatt, kényelmes, a gerincet nem terhelő fekvő pozícióban. A leadott súly összetételét tekintve négy ötödében víz, egy ötödében pedig zsír, zsírban oldott nehézfémek, toxikus összetevők, koleszterin. Összehasonlításképpen: Az ilyen mértékű méregtelenítő hatás nagyjából megegyezik azzal, mint amit a maratoni táv lefutása indukál. A kettő nem zárja ki egymást, de kijelenthetjük, hogy az Infrashape-pel sokkal kényelmesebben és gyorsabban nyered meg a harcot a zsírpárnákkal szemben.
Nézd meg

Kinek ajánljuk?

Egészségtudatos vendégeknek
Akik mozgásszegény, stresszes életmódot folytatnak
Akik nem kívánkoznak a túlzsúfolt konditermekbe
Akik privát szobában, exkluzív környezetben szeretnének edzeni
Akik szeretnek filmet, sorozatot nézni edzés közben

Ellenjavallatok

Érrendszeri (szív és koszorúér) betegség
Terhesség, szoptatás
Láz, gyulladás
Heveny fertőzés
Friss műtét
Nem kezelt gerincsérv
Kidudorodó, fájdalmas visszér
Trombózis és trombózisra való hajlam
Időpontfoglalás
Adatvédelmi Nyilatkozat
Cookie Nyilatkozat
checkmark-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram